Ti mit tennétek ebbe a helyzetbe?
Szuleimmel szerintem mondhatom,hogy rossz a kapcsolatom mindigis túlságosan nagasra tettek a mercet az elvarasaikkal kapcsolatban,amiket persze szinte soha sem tudtam "atugrani" miattuk lettem 3 evvel ezelott anorexias es depresszios,azota szerencsere sikerult ebbol kilabalni.Soha se dicsertek,mindig csak a szidás megpersze a hatam mogott mindig azthallottam anyatolis hogy "remelem rossz sorsod lesz..." "az eg szakadna rad.." es meg sorolhatnam. Jovomet soretnek es sanyarunak allitjak be. Alig voltam 18 mikor itthagytam oket mar sajat labakon allok igaz nemkonnyu,egesz nyaron dolgozok,suli utan pedig ismet munka. 1 honapra hazajottem mert csak itt volt munka ujra atelem azt amit perevve, ezelott,mikor meg veluk laktam ugyanugy szidas ,rossz megjegyzesek es nembirom.
Nektek mi a velemenyetek szuleim viselkedeserol?
Ti mit tennétek?
Lehet az lenne a legjobb dontes ha teljesen megszuntetnek veluk minden kapcsolatot? Azt azert szogezzuk le meg hogy ezektol eltekintve mindent megvettek nekem amit csak kertem,csak valahogy a beszeduk banto...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!