Ismertek olyat, aki életkora ellenére meglepően a szüleire van utalva, vagy kiszolgálják? Meséljetek ilyet légyszi.
Figyelt kérdés
2016. aug. 11. 19:12
1/21 anonim válasza:
Anyukàm. Keveset keres a munkahelyén (érettségivel nem csoda)
Es allandoan mamamtol kereget. Baratnom anyja is ugyan ilyen
2/21 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek van ilyen ismerőse. Nekem párom tesója nem talál meló az Istenért sem :/ Elmúlt 30 éves és 0 km-es. Még diákmelója se volt soha, csak egyetemi gyakorlat... Nem kommentálom.
3/21 A kérdező kommentje:
"Szerintem mindenkinek van ilyen ismerőse."
Pont ezért kérdezem, hogy vajon milyen gyakori.
Az meglep, hogy olyanokra is igaz, akiknek van gyerekük.
2016. aug. 11. 19:24
4/21 anonim válasza:
Egy gyerekunk van, mindketten tobbdiplomasak vagyunk, Budapesten elunk, van jo munkank. A szuleim adtak a lakasunkba penzt, mert a mai lakasarak mellett nem tudtunk volna venni magunktol. Igy igazabol rajuk voltunk utalva. Nem azzal, hogy kiszolgaljanak, de vegulis hasonlo. Tudom, hogy szanalmas, de sajnos ez van.
5/21 anonim válasza:
Egy ismerősömet otthagyta a felesége sok adóssággal. A Bíróság annak ellenére az anyának ítélte a gyerekeket, hogy neki nem volt munkahelye. Mivel gyermektartást kelklett fizetnie, és a ház hitelét is ( ahol ott maradt a feleség és a gyerekek is), havi jövedelme 50.000.- Ft maradt maximum. Ezért az anyukája mosott, főzött rá, adott neki enni.
6/21 A kérdező kommentje:
Ezek nem olyanok, mint amire gondolok. Szerintem az nem gáz, hogy a szülők segíteni házat venni, ha telik nekik rá. Én most arra gondolok, amikor valaki 20 évesen egy lekváros kenyeret nem csinál meg magának.
2016. aug. 11. 19:37
7/21 anonim válasza:
Én rég elmúltam 20 éves és semmit nem tudok sem főzni sem mosni sem egyéb,ehhez hasonló mindennapi dolgokat csinálni, mindent anyám csinál. Egy dolgot teszek meg, bevásárolok. Ez minden.
8/21 anonim válasza:
30 vagyok szüleimmel élek már ez is eléggé olyan de hugom a nagy sztár külön él pesten. Felvette a diákhitelt a felszóllitások ide jönnek fizetünk helyette. Dolgozik de kevesebbet keres mint az albérlete enni nem nagyon eszik. Összejár néha a barátaival. A barátai és mert ott van az élete miatt nem jön haza.
9/21 A kérdező kommentje:
Köszi.
2016. aug. 11. 20:01
10/21 anonim válasza:
Baratnom szomszedjanal a "fiu" 40 eves vagy mar el is mult es meg mindig az anyjaval lakik. De ritka undorito emberek, igenytelenek, munkanelkuli mindketto, a pasinak szerintem nem is volt soha semmilyen allasa, segelyert kuncsorognak allandoan, amibol persze csak a cigarettara meg a piara futja. Ja es allandoan orditoznak meg ugy hetente parszor ossze is verekednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!