Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek ebben a...

Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Kirúgtak.

Figyelt kérdés

Hát a sztori:

24 éves tanult lány vagyok, szakmával. Nem tudtam benne elhelyezkedni 1 évig. Szüleim tartottak el, majd megint szülők tartottak el. Aztán újra suliba jártam. Majd ott hagytam 1 év után. Megismertem egy srácot, kimentem hozzá kétszer Bécsbe, ott is hagytam, mert megütött. Haza jöttem Magyarországra, de szüleim mondták sokba kerültem eddig, hozzájuk nem mehetek. Kedden este egy ismerős fogadott be tegnap, mikor az egyik exemtől rájött, hogy bajban vagyok. Eljött a keletibe értem, de nagyon kimért volt. Ma reggel váltak el az útjaink, kaptam tőle ugyan pénzt haza útra meg kajára, de nem mondtam neki, hogy haza nem mehetek... A pénzzel ugyan el tudok számolni, de már fogytán van. Elviszi a rákos metró, munkám majd lesz 2 héten belül. De addig csöveljek az utcán? Szép karrier. Ma egy másik ismerős lehetőséget adott Diósdon aludni, de holnap jön a lehűlés, magyarul ha éjszaka az utcán kell aludni lefagyok.

Nem költök minden szarra, konkrétan nincs pénz vajra. Konkrétan ma reggel zuhanyoztam, ki tudja mikor lesz rá lehetőségem. Nincs sok minden nálam 1 heti cucc a táskámban, már annyi se. Meg egy laptop táska. Mobil és ennyi.

Hova mehetnék? Az ismerős aki tegnap éjjel szállást adott, tudom, hogy megengedhetné még, hogy 2-3 hétig pesztráljon, amíg talpra állok... De írta levélben, hogy nem óhajt többször megmenteni... Egy próbát megérne?

2016. aug. 10. 22:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
63%
Ha már netezni tudsz, miért nem keresel olyan munkát ami biztosít szolgálati lakást? Csomó gyárba keresnek most embert... napi 1 vagy 2 meleg kaja, aludnod, tisztálkodnod van hol 100 fölött kapsz. Pár hónapig nem lenne jó? Vagy finnyás kis liba vagy, aki csak irodába jó dísznek? Gondolkozz el az életeden anyám, mert így vagy az utcán rohadsz meg, vagy pasikkal kell eltartasd magad, szerintem az utóbbi a valószínűbb, mert így is azt várod, hogy 24 évesen tartsanak el. Az írásodból leszűrhető mindez. "csövelj az utcán" ha munkához lusta vagy.
2016. aug. 11. 10:56
 22/29 anonim ***** válasza:
70%
Jelenleg csípőből tudnék mondani 3-4 olyan állást is ahová azonnali felvétel van, és lakhatást is biztosítanak. Igaz munkásszálló, de mégiscsak tető a fej felett.
2016. aug. 11. 11:45
 23/29 MZ.per.X ***** válasza:
60%
Most nem azért mondom, de ha épp azon gondolkodnék hogy este nem lesz hol aludnom, akkor nem a gyakorikérdéseket bújnám...
2016. aug. 11. 12:59
 24/29 anonim ***** válasza:
24%
Ez az ember vagyia, azóta engem kihaszn az egy naprs a kérdező, amikor kirita ezt a kérdést, anno nyáron nálam volt. Én fogadtam be arra az egy napra azóta engem kihazsnált. ÉS mai napig szüleinél van, nem dolgozik, szülei nem rakták ki, és lassan a25t fogja tölteni. Heverészik otthon állitólag egésznap. Egy elkésnyesztett ember, nem akar dolgozni, de a pénzt elvárja.
2017. febr. 27. 19:32
 25/29 anonim ***** válasza:
40%
És nyár végén tavaly, oylanokat mondott hogy majd napi 20 ezret fog keresni óránknt meg van üzlettrása, természetesen azóta mai napig otthon van, nem keres pénzt.Semmit. Szűlei nyakán él. Tavaly bemuattam nrki pestt, én szállásoltam el, és stb. de szépen kihasznált. Pénzt adtam neki, enm adta vissza és stb a kedves barátnője sem. Ilyen emberek elkéynesztett emberek,... Ez a véleményem.
2017. febr. 27. 19:39
 26/29 anonim ***** válasza:
34%
Tegnapi válaszoló vagyok: Tavaly volt olyan hogy kikönyörgte a sziget fesztivált a kérdező, és tudjátok mi volt? Kifizetettem neki 16 ezret. Ő meg fogta magát és kiment félóra mulva. Szüleitől kelett visszakérnem a pénzt. rendesen elvan kéynesztetve, elvárja hogy más adjon neki, de nem tesz érte semmit. Semmit nem dolgozik, .
2017. febr. 28. 18:21
 27/29 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó hozzászóló!

Mi a tanulság? Hogy nem kell mindent rögtön elhinni, amit egy arc nélküli oldalon kiírnak/állítanak magukról vadidegenek, mert lehet, hogy nem lesz jó vége. Nem ellenzem a segítséget, de pl azért nem fogadnék be rögtön 1-2 napra egy vadidegent, akit egy kérdés kapcsán ismerek. Talán még rosszabbul is elsülhetett volna, mert akár a csaj ki is rabolhatott volna míg békésen alszol, aztán vagy be tudod bizonyítani, hogy egyáltalán járt nálad, vagy nem, és hogy tényleg az-e akinek mondja magát.

Szerintem szép dolog, hogy gondoskodunk embertársainkról, de körültekintőbbnek kell lenni, mert bizony vannak rossz emberek is.

2017. márc. 1. 08:55
 28/29 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést akkor irta amikor nálunk volt. Én facebookon ismertem meg. MAjd meegkért a baránője akit szintén ő is és én is netről ismertem meg, hogy kisérjem el őt mert feljön Pestre mondom neki oké. Elkisértem, kaját is vettem neki, akkor még nem tudtam hogy nlam is gazdagabb, és csak nagy a szája. Elkisértem bemutattam neki mindent. Pesten. Majd nyáron ujra leakart jönni engem kért meg rá, mert nicnsenek barátai. És hogy egy srác akit megsimert a neten hozzá akar menni pesten lakni, nyilván ugy hogy nem fizeti neki azrt hogy ott lakjon. ÉS akkor, megint engem kért meg rá, mert aza srác őt elutasitotta, hogy fogadjam be azt mondta a krédező, mert hogy, nicns hová mennie. Kzben a szülei nem dobták ki. Na midn1. de azóta ott van , nem dolgozik nem tanul, szüleinél van, szülei meg elkényeszettték, az iylen embernek ne véletelenül nincsenek barátai.
2017. márc. 1. 10:20
 29/29 anonim ***** válasza:
Amugy igy visszagondolva, tényleg nem kelett volna megbízni, benne, és ki is hazsnált ügye. CSak én meg vak voltam. Mindenkiben megbzok, és ez a legmagyobb hibám. Igy hazsnált ki a kérdező, aki tartozik nekem, a abrátnője aki, 15 ezerelle tartozik, és stb.
2017. márc. 1. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!