Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők így nyáron eddig...

Szülők így nyáron eddig mennyi pénzt adtatok a gyereknek szórakozásra?

Figyelt kérdés
bulikra, játékokra, kajálásokra stb

2016. aug. 8. 09:37
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
88%
Én szülő vagyok.Nálunk a lányom, napi 1500 forintot kap hétköznapokra( ezt akkor is megkapja mikor iskolaidő van).Hétvégére 5-10 ezer forintot szokott kapni,attól függ mit terveznek a barátaival.Ez zsebpénz,ebből nem vesz ruhát ,vagy cipőt.Ez a pénz ételre italra, vagy szórakozásra van,amire költi.A kislányom most 16 éves és kitűnő tanuló!Büszke vagyok rá.A férjemet mikor leveszi a lábáról,ezen összegek többszörösét is megkapja.Imádjuk,ő a szemünk fénye.Mindent tudunk róla, nagyon erős a kapcsolatunk.Minden családnak ilyen jó gyereket kívánok, mint az én Nórim.
2016. aug. 11. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!