Kihasználatlanság miatt el szeretnék adni valamit, amit a szüleimtől kaptam. Ti megharagudnátok a gyereketekre?
Figyelt kérdés
Másfél éve (karácsonyra) kaptam egy tabletet, de olyan nagyon sose szerettem és használtam. Fél éve már csak porosodik, és úgy döntöttem, jobb ha eladom, amíg még működik. Félek, hogy a szüleim ezt nem értik majd meg és megharagudnak, mert tőlük kaptam és nem becsülöm meg. Szülők, ti hogy értelmeznétek ezt? Támogatnátok, hogy a gyereketek eladja?2016. aug. 6. 13:59
11/12 anonim válasza:
Dehogy haragudnek meg. En is szulo vagyok, nincs olyan amiert a gyerekemre megharagudnek, plane ilyen piszlicsare dolog miatt. Ha meguntad add el.
12/12 anonim válasza:
Mindenképpen megbeszélném velük, s közösen döntenénk. Jártam már így. Karácsonyra kenyérsütő gépet kaptam a szüleimtől. Úgy alakult, hogy nem használtam. Megbeszéltük, nem volt sértődés. Azóta anyukámék használják. Anyukám ragaszkodott, hogy kifizesse az árát, mert azt mondta, hogy így nem kaptam ajándékot. Cipőt vettünk belőle. Itt a vége, fuss el véle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!