Mit tegyek még hogy ne egyen ennyit anyukám?
Aggódom érte mert mindent össze eszik utána szenved. Baj van az epéjével. Volt orvosnál, diétáznia kellene. Hihetetlen mennyiségben zabál. Nem tud leállni. Azt mondja azért mert egyedül él. Megértem hogy rossz neki de nem ez a megoldás. Pszichológushoz is jár emiatt. Sokszor beszéltem neki az egészséges étkezésről, de mintha meg se akarná hallanni. Nem tudom már mit tehetnék még érte?
Tegnap is felhívtam. Jajjgatott milyen rosszul van. Fáj mindene mert sokat evett és egész nap fekszik.
Szrni rá, mert ebben te mész tönkre.
Én nagynéném dettó, zabál, aztán hallom, hogy büfög, hányingere van, meg NEKEM hisztizik, hogy fáj a gyomra. Én meg "jó, és? Legközelebb majd mértéket tartasz". Persze, nem, ugyanúgy zabál, mindent össze-vissza.
Engem már nem érdekel, csináljon, amit akar, csak ne nyavalyogjon utána, van elég bajom enélkül is.
Anyud is, ha valami baja lesz, akkor meg fog változni - vagy nem -, de ő élete, ő választotta, neked nem kell emiatt dühöngeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!