Csak én érzem úgy hogy ki akar használni anyukám?
Még nem annyira borzasztó,de szerintem ha hagyod magad akkor még jobban a fejedre fog szàllni
Màsrészt viszont az édesanyàd,és bizonyàra nem szeretnéd megsérteni!
:) próbàld vele nyugodtan megbeszélni ,ne förmedj rà,mert avval vérig sértheted,még ha igazad van akkor is
Nemtudom milyen az édesanyàd,de finoman jelezd neki hogy eyt ne folytassa mert ez így nem oké
Ha hagyod magad akkor meg a fejedre fog szàllni,ahogy az előbb írtam!
23N
Az anyósok minden szart megvesznek, s sokszor átesnek a ló túloldalára (tisztelet a kivételnek). Azt is elfelejtik, hogy a gyereke/s annak párja se aranytojásokat tolynak... Mindenkinek el kell látni magát /jövendőbeli unokákat , nem hogy még felmenőket elkényeztetni.
Az unalom is mozgatja őket. Pl párom anyja, ha olyanja volt ki be járkált és beszólogatott "egész nap azt a q r va gépet nyomod"- én rajzok stb. -"takarodnál dolgozni!"
Nah amikor kimentünk dolgozni akkor meg pénzről érdeklődtek szüleink... Amikor otthon voltunk le se szartak/belénk rugtak kedvük szerint... Grat.
Vannak a lepattintható emberek s vannak azok akik olyanok mint a piócák. Ha jófej vagy egyszer, akkor meg azt hiszik mindent lehet.
Küldjétek el ha parazita fajta, s nem veszi észre magát/nem fogja vissza dolgait.
Odahívtad hogy segítsen, de még megvendégelni sem akarod cserébe?
Szerintem a te fejedben van probléma, ha úgy gondoltad, ellesz vizen és kenyéren, miközben segit kitörölni a valagodat.
Küldd haza anyukád, hisz megvagy a segítsége nélkül is, nem?
Most tényleg sajnálsz édesanyádtól némi plusz ételt és némi gyümölcsöt?
És miért kihasználás, ha leviszitek Kaposvárra? Mi is elvisszük anyósom, amikor kéri és van rá időnk. Azért van az autó. Gondolom nem minden nap kéri, hogy vigyétek valahová.
Talán nem kellene bunkó stílusban írogatnia...
Nem kevés dologról van szó. Mint írtam eddig se sajnáltam tőle. Csak van ami már sok. És nem ez érzi.
150 km-re van. Tesómmal utazott mindig oda. Páromnak van kocsija. Olyan helyre olyan rokonokhoz akikkel én nem tartom a kapcsolatot. Párom sem ismeri őket.
Tegnap olyat mondott majd tesómmal bevásároltat dolgokat magának és nem fizeti ki neki....
Vagy. Pár hónapja elromlott a mosógépe. Egy alkatrészt kellett cserélni. Erre új mosógépet akart kikönyörögni de nem vettünk neki mert drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!