Csak én érzem úgy hogy ki akar használni anyukám?
De amúgy nagyon igazatok van hogy egy hétvéget szerettem volna eltölteni anyummal, úgy hogy kifizetek neki mindent ő meg többet akar és a fél kezemet.
Csak egy vidám hétvégét szerettem volna ehelyett azt látom minden az evésről zabálásról szól... igazatok van. Nagy szemét vagyok hogy költök rá. De jol esne ha anyaként viselkedne pl...
Jaj Kérdező, tudod, hogy unatkozó vén satrafák a GYK törzsközönsége, mégis milyen választ vártál? :)
Igen, kihasznál, és igen, helyre teheted. Attól még, hogy az anyád, nem lesz hirtelen elvitathatatlan joga élősködni rajtad.
Rám anyós szállt Így, amikor mi hülyék a kérlelésére beköltöztünk a szomszédjukba.
Havi egy nagybevásárlást tartottunk, ő módszeresen kifigyelte a kwrítésen át, hogy mit pakolunk ki a kocsiból, majd minden nap jött a vissza nem térítendő kunyerálás.
Egyszer benézett valamit, és mérgesen rám nyomta a telefont, hogy hazudok, amikor olyat kért, amit sose használok.
Akkor telt be a pohár, amikor nem adtunk neki tésztát, majd megsajnáltam, és küldtem át a miénkbol kifőzöttet.
Épp akkor tömte a fejét a sajátjával, mert hát véletlenül talált...
Jó hogy nem mi etettük őket egész hónapban... Lett ám sértődés, hogy többet nem adtunk semmit, hál 'istennek el is költöztünk onnan.
Sokan elég nagy tévedesben vannak. Ha valaki jön hozzám, azt eszi, amit elé rakok. Nyilván megkerdezem mit szeret, ha különleges étrendet tart, nyilván azért van beleszólása, készítek szívesen sütit, mindent, de ha egyéb vackot akar venni, azt szépen rendezi magának. Teljesen mindegy, kiről van szó. Ezzel még a régi barátnőm is magától tisztában volt, pedig ő mindenkin elősködött. A pofátlanság netovábbja, amit anyád előad.
Nem is értem, miért nála van a gyeplő bevásárlásnál? Ne add át neki. Ha a normálison felül betesz valamit a kosárba, fogod azpenztarnal és szépen kiteszed az elválasztót, nyilván magának vette.
Persze, hogy szeretünk a vendégek kedvére tenni, de azt nem azt jelenti, hogy erőn felül baromságokat fizetünk nekik. Pláne, ha ezt visszafelé nem várhatjuk el.
A sérülésed miatt rúgtak ki? A sérülést a munkahelyeden szerezted? Munkahelyi baleset esetén egy csomó mindenre köteles a munkáltató.
Próbaidőn túl voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!