Mivel érhetném el, hogy anyukám végre engem is annyira szeressen mint a pasiját?
kezdj dolgozni hogy rád is támaszkodhason ne csak a pasira
és ha kevesebbet vagy otthon nem te lesz a villámháritó
akivel össze lehet veszni
ha sokat lesznek kettesben egymásnak esnek és valamelyikük lépni fog
Ezt a levél dolgot javasolta anyukám nővére is aki szintén látja anyán a drasztikus változást, de nem is tudom valahogy félek ezt megtenni. Talán mert anya elég kiszámíthatatlan lett és rettegek hogyan reagálna. De mindenképp elgondolkodok rajta, írok ha megpróbáltam és köszönöm szépen!:)
Dolgozok és igyekszem mindenben segíteni, de anya ezt nem igen veszi észre.
Valahol én is azt érzem, hogy ez nem fog változni, de reménykedek benne. Nem csak magam miatt, főként a húgaim azok akiket féltek. A kicsi csak 9 éves és hiányzik neki apa akit nem sűrűn lát, most váltott iskolát és szüksége lenne anyára... A másik húgom most megy gimibe 15 éves én pedig bár lassan felnőtt vagyok, de most állok az érettségi és a pályaválasztás előtt. Kell, hogy anya mellettünk legyen. Számtalanszor próbáltam leülni vele beszélni, de nem sikerült. Nem tudom, biztos én is elszúrtam ezeket, lehet nem úgy hoztam fel a témát ahogy kellett volna... Megpróbálok újra beszélni vele és mindenképp írok ha változnak a dolgok. Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Szia, utolsó vagyok.
Hogy állnak a dolgok? Rendben vagytok már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!