Hogy értessem meg anyávsl, hogy ne vegyen olyan bugyit nekem amilyet szokott mert, kényelmetlen? 13l
És egyedül nem tudnál venni? Ha van zsebpénzed, abból szerintem kijön jópár normál árkategóriás bugyi. Különben milyet szokott venni neked anyukád?
(#1 vagyok)
És az kiderül hogy miért csinálj?
Szenilis, nem bír rá emlékezni, elfelejti;
azzal vádol, hogy csak nyafogsz, igazából szereted azt a bugyit, amikor jó kedved van;
túl drága a többi bugyi;
vagy mi az indoklás?
A zsebpénz NEM bugyi/betét vásárlásra van. (Ez itt a két legfontosabb hiánycikk a fiatal lányoknál.) Milyen szülő az ilyen??
13 évesen honnan vegyen magának bugyit?!
Oké, hogy itt gyk-n mindenki 11 éve kora óta dolgozott, de most már 14-18 között szülői engedély kell. Akkor inkább ne adjon zsebpénzt, hanem vegye meg azt a gyereknek, ami LÉTSZÜKSÉGLET.
#5-ös, én javasoltam a zsebpénzt, azért mert magamat ismerve én, ha anyukám nem venne nekem normális bugyit, akkor vennék magamnak. Én sem dolgozom 11 éves korom óta, 14 vagyok.
A témánál maradva: esetleg nincs keresztanyukád, nagynénid, idősebb nővéred, aki elmenne veled vásárolni?
"Csak egy sika normális bugyi,de a széle vastag és egyszerűen zavar."
Mi az a sika?
A sika gondolom simát jelent...
Megfognak jelenni a kötekedők, pusztán a korod miatt, érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!