Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg ennyire megbocsáthatat...

Tényleg ennyire megbocsáthatatlan lenne?

Figyelt kérdés

Neten keresztül ismertem meg egy ameriksi srácot. Nem járunk meg semmi, még csak nem is találkoztunk. Csak szimplán barátság gyanánt kezdtünk el ismerkedni.

Ez még 2014 decemberében kezdődött és jövőhéten jönne hozzánk 1 hétre. Szüleimnek ígyis sokat beszéltem róla és több pozitív dolgot tudok elmondani erről a srácról mint negatívat. Mindenen előtt a srác kijelentette, hogy majd hoz nekem olyan dolgokat, amiket itt tuti nem lehet kapni, szüleim pedig mondták, hogy ne találkozzak vele és ne fogadjan el, amiket hoz. Amikor mondtam nekik, hogy biztosíthatom, hogy ő egy normális srác és akármennyire is féltenek, nem kell. Nem vagyok hülye, tudok magamra vigyázni. Napok óta ezen megy a veszekedés és mindig én vagyok a rossz. Sőt a srác még csak nem is hozzánk jönne lakni, hanem egy szállásra.

Ja igen és mondtam nekik, hogy nyugodtan beszélhetnek vele, ha akarnak, de lerendezték annyival, hogy minek, nem is tudnak angolul.

17/l (ő pedig 19/f)

2016. aug. 3. 22:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ja, és 9-es, nem vagyok tea, kikérem magamnak! :D
2016. aug. 4. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!