Tényleg ennyire megbocsáthatatlan lenne?
Neten keresztül ismertem meg egy ameriksi srácot. Nem járunk meg semmi, még csak nem is találkoztunk. Csak szimplán barátság gyanánt kezdtünk el ismerkedni.
Ez még 2014 decemberében kezdődött és jövőhéten jönne hozzánk 1 hétre. Szüleimnek ígyis sokat beszéltem róla és több pozitív dolgot tudok elmondani erről a srácról mint negatívat. Mindenen előtt a srác kijelentette, hogy majd hoz nekem olyan dolgokat, amiket itt tuti nem lehet kapni, szüleim pedig mondták, hogy ne találkozzak vele és ne fogadjan el, amiket hoz. Amikor mondtam nekik, hogy biztosíthatom, hogy ő egy normális srác és akármennyire is féltenek, nem kell. Nem vagyok hülye, tudok magamra vigyázni. Napok óta ezen megy a veszekedés és mindig én vagyok a rossz. Sőt a srác még csak nem is hozzánk jönne lakni, hanem egy szállásra.
Ja igen és mondtam nekik, hogy nyugodtan beszélhetnek vele, ha akarnak, de lerendezték annyival, hogy minek, nem is tudnak angolul.
17/l (ő pedig 19/f)
Én nagyon pozitívnak tartom, hogy angolul beszélgetsz, sok veled egykorú meg sem tud szólalni... Én eléggé bizalmatlan vagyok idegenekkel, nem csak külföldiekkel, ne érts félre. Találkozzatok vagy nagyon forgalmas helyen, vagy tényleg hívd meg magatokhoz és akkor anyud sem idegeskedik, hogy egy vadidegennel találkozol.
Jó dolog a levelező barát, nekem is van bár ő lány Japánból *-* Minden héten postázunk egymásnak mindenféle dolgokat és jövőre Ő is jön Mo-ra és sokat leszek vele, mert imáááádom <3
Ja, kor lemaradt.
Én 21/L
Ő 26/L :3
#3. Az nem egy orosz csávó volt? Mindenki elviccelte, hogy a lábtörlőn alszik
Kérdésre válaszolva.. én is bizalmatlan lennék, így tényleg fontos az, hogy forgalmas helyen találkozzatok, cukrászda, kávézó, sötétedés, emberfogyás előtt lépj haza, de lehet eléggé laikus vagyok a fiatal srácpk, én Angliában élek, rengeteg csőbritet ismerek, és soha nem értem, amit mondanak :D katasztrófa a fonetikájuk, mellesleg barátságosak nagyon :)
De minimális az esélye, hogy valami szervkereskedő legyen, kivéve, ha más nemzetiségű, csak Angliába kivándorolt valaki
Miert ne talalkoznal vele ? Harap ? Lehet talalkozni nyilvanos helyen ott biztonsagos.
Ha meg nem akarsz vele talalkozni , szolj neki idöben
7-es, élmény lehet veled randizni.
Azért ennyire nem kell nyomozást tartani, nem mindenki gyilkolni és erőszakolni jön az országba, elég ha nyilvános helyen maradtok, pl étterem, kávézó, köztér.
Amúgy ha nagyon ellenzik nem kell tudniuk, xy barátnővel vagy.
Jajj ne már, tényleg senki nem érti a szarkazmust?! :D
7-es voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!