Mit csináljak, ha anyukám és húgom semmibe veszik a privát zónám?
#30-as
A válaszodból egy hadak útját megjárt értelmes, értékes ember mutatkozik. Még több ilyet a környékre!
Koszonom.
Sajnos kozvetlen kozelrol lattam a poklot amiben az apja most perzselodik. Azt kell mondjam az lenne a legjobb neki ha a no kirugna. Ilyenkor vagy felebred es megoldja a bajat, vagy teljesen elereszti magat es belepusztul nehany honap alatt. A vegeredmeny szamara mindegy. A fianak viszont nem! Engem a gyerekeim tartottak eletben. Ennek ellenere ket napig ultem egyszer a vadonban es vartam a medvet. Aztan rajottem, hogy azok a dogok meg javaban szundiztak februarban. Aztan elszegyeltem magam es vissakullogtam a varosba.
Oszt most itt osztom az eszt, de mar alig van, ugyhogy lassan nem fog egyik fulemen be, a masikon kigyunni semmi, mer' ugyi a hang vakuumban nem terjed :)
Cipelj magaddal kulcs helyett olyan tárgyat, amiben elakad az ajtónyitás (legyen némi fantáziád). Könnyű, kis méretű tárgyak közül is léteznek ilyesmik.
Egyébként meg kapják be, főleg ha vered a lompost és épp akkor nyitnak be hozzád... Ha ez a látvány kell nekik, akkor szopjanak. Na jó, most túloztam, de átvitt értelemben tényleg kapják be...
Ha kakilsz, meg hagyd ott a szarodat, aztán meg megtanulják, hogy te csak akkor húzod le magad után, ha békén hagynak téged.
De az ajtóbeakasztás úgy is működik, szóval elegendő az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!