Nincs igazam? Vagy felesleges akadok ki?
Anya állandóan a telómban kutat, most volt angol órám és hát vége lett én meg bejövök a nappaliba és 1. A telo nem is ott van ahol hagytam 2. Amikor megnyitom akkor tudjátok visszalehet nézni hogy mik voltak megnyitva ha 2x megjomjátok a főmenü gombot és olyan dolgok voltak megnyitva amiket nem nyitottam meg, a mailt nem is használom csak a gmailt. Anya régebben is nézte a telom, most meg a gmail a mail és ilyen 'privátabb' appok lettek valahogy magától megnyitva és megkérdeztem hogy nézett-e valamit a telon, de mindta hogy nem pedig igen mert volt ilyen korábban is már.
Mit gondoltok? Meglepő hogy nem osztok meg vele dolgokat?
14/L
Te megosztasz vele dolgokat?
Nem azt mondom hogy jó formája a dolgoknak, de félt téged nem tudja mi történik veled, csak azt ltja hogy egyszer cuki vagy másszor meg értelmetlen dolgon hisztizel..
De ahogy az első írja, majd megérted egyszer.
Angolórára biztosan beviheted magaddal a telefont, ha lehalkítod vagy kikapcsolod. Én biztos nem hagynám őrizetlenül, miután észrevenném, hogy valaki kutatott benne, ráadásul nem is vallaná be.
Ha félt anyád, akkor beszélgessen veled, érdemelje ki a bizalmadat, ne pedig nyomozgasson utánad. Ha meg csak kíváncsiságból kutat a telefonodban, az sima tahóság.
Anyukád aggódik, lehet úgy érzi, nem vagy vele őszinte.
Az vagy egyébként?
Mennyire engeded belelátni a dolgaidba?
Le van kódolva de el kell mondanom a kódot mert ha nem akkor elveszi és milyen nagy rib***nc vagyok hogy kódolom anya miatt pedig eredetileg nem is miatta.
Nem vagyok hisztis de elküld pszihológushoz mert szerinte nem vagy ok, sokak szerint meg ő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!