Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nincs igazam? Vagy felesleges...

Nincs igazam? Vagy felesleges akadok ki?

Figyelt kérdés

Anya állandóan a telómban kutat, most volt angol órám és hát vége lett én meg bejövök a nappaliba és 1. A telo nem is ott van ahol hagytam 2. Amikor megnyitom akkor tudjátok visszalehet nézni hogy mik voltak megnyitva ha 2x megjomjátok a főmenü gombot és olyan dolgok voltak megnyitva amiket nem nyitottam meg, a mailt nem is használom csak a gmailt. Anya régebben is nézte a telom, most meg a gmail a mail és ilyen 'privátabb' appok lettek valahogy magától megnyitva és megkérdeztem hogy nézett-e valamit a telon, de mindta hogy nem pedig igen mert volt ilyen korábban is már.

Mit gondoltok? Meglepő hogy nem osztok meg vele dolgokat?

14/L

2015. dec. 10. 19:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
5%
Anyukád félt és aggódik. Nem a haveri beszélgetésed érdekli. Egyszer majd megérted kicsim...
2015. dec. 10. 19:55
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem akarok hisztiznin, de semmit nem csinálok, nem is pasizom ilyenek
2015. dec. 10. 19:58
 3/12 anonim ***** válasza:
12%

Te megosztasz vele dolgokat?

Nem azt mondom hogy jó formája a dolgoknak, de félt téged nem tudja mi történik veled, csak azt ltja hogy egyszer cuki vagy másszor meg értelmetlen dolgon hisztizel..

De ahogy az első írja, majd megérted egyszer.

2015. dec. 10. 19:59
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Miért nem kódolod le a telefonod ha ennyire zavar?
2015. dec. 10. 19:59
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

Angolórára biztosan beviheted magaddal a telefont, ha lehalkítod vagy kikapcsolod. Én biztos nem hagynám őrizetlenül, miután észrevenném, hogy valaki kutatott benne, ráadásul nem is vallaná be.

Ha félt anyád, akkor beszélgessen veled, érdemelje ki a bizalmadat, ne pedig nyomozgasson utánad. Ha meg csak kíváncsiságból kutat a telefonodban, az sima tahóság.

2015. dec. 10. 20:00
 6/12 anonim ***** válasza:
23%

Anyukád aggódik, lehet úgy érzi, nem vagy vele őszinte.

Az vagy egyébként?

Mennyire engeded belelátni a dolgaidba?

2015. dec. 10. 20:01
 7/12 A kérdező kommentje:

Le van kódolva de el kell mondanom a kódot mert ha nem akkor elveszi és milyen nagy rib***nc vagyok hogy kódolom anya miatt pedig eredetileg nem is miatta.

Nem vagyok hisztis de elküld pszihológushoz mert szerinte nem vagy ok, sokak szerint meg ő

2015. dec. 10. 20:03
 8/12 A kérdező kommentje:
Őszínte vagyok de nincs is mibe bele avatni mivel 6-6:30-ra érek haza előkészítőkről az angol tanár pedig házhoz jön és gáz hogy a mellettem lévő szobában lévő telefonom miatt kellene aggódnom hogy kutakodik-e benne
2015. dec. 10. 20:06
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
Anyádnak úgy kellett volna nevelnie az elmúlt 13 évben, hogy most ne érezze szükségét annak, hogy turkáljon a telefonodban:( Ez tényleg gáz. De szerintem még többet ront a történeten, hogy ezt még le is tagadja, mert miért is? Miért nincs benne annyi, hogy egy egyenes kérdésre "belenéztél-e a telefonomba?" azt válaszolja "igen, mert kíváncsi voltam, mire használod, elvégre az anyád vagyok, és aggódom érted". Úgysem tehetnél ellene semmit. Gondolom, ha nem adnád oda neki, elvenné tőled és kész.
2015. dec. 10. 22:36
 10/12 A kérdező kommentje:
Sosem adom oda neki mivel neki is van saját ugyan ilyen telefonja kb csak más a márka de ugyan arra jó, nem is nagyon tudja használni ezért jövök rá hogy mit kutat benne. Ha kéri akkor oda adom de az a baj higy akkor veszi el amikor az angoltanár jön így este vagy amikor fürdöm. Meg fölháborodik ha az ellenkező nembeli osztálytásaimmal bármit is beszéltem a nagyim meg teljesen más pedig az anyja. Ő mindig mondja neki bármit mondhatok meg hogy neki mondjak el mindent de jobb is a kapcsolatunk mint anyuval mert ő ahogy mondtam sunyin akkor veszi el a telom pl amikor fürdöm vagy angol órám van
2015. dec. 11. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!