Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha anyukám és...

Mit csináljak, ha anyukám és húgom semmibe veszik a privát zónám?

Figyelt kérdés
Folyton benyitnak, amikor kakilok, zuhanyzok, meztelen vagyok mert épp át öltöznék, kopogás nélkül a szobámba, stb. Megpróbáltam velük erről beszélni, de annyit mondta, hogy nem csak én lakok ebbe a házba, és nem az enyém, szóval azt csinálhatnak, amit akarnak. Apámhoz is folyton benyitottak, ezért is van veszekedés sokszor. Anyám elkobozta a kulcsot, így nem zárhatok magamra, mert büntetést kapok. Nem szoktam sokat időzni bent. Ha 5 perc se telt el, már benyitnak kakilás közben. 2 fürdőszoba is van de mindig oda jönnek, ahol én vagyok. Valószínűleg szívatnak, mert sokszor csak kutatnak, és 20 perc után a semmivel távoznak. Nem akarom őket bántani és nem akarok üvöltözni velük.

2016. aug. 3. 19:03
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Költözetek el apáddal egy kis időre úgy hogy addig nem tudnak rólatok semmit. Hátha rájönnek hogy mit nem kéne csinálniuk.
2016. aug. 3. 20:18
 12/35 A kérdező kommentje:
Nem tudunk hova, + nincs pénzünk.
2016. aug. 3. 20:42
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég! Az hogy a fürdőszobában van egy kulcs az alap! Ha nekünk nem lenne képtelen lennék használni. Azért az elég durva h sz*rás közben rádnyitnak.. elég bunkóság! Mondd meg nekik hogy semmi joguk elvenni a fürdőszoba kulcsot, nem az övék minden. És a szobádat is jogod van magadra zárni.
2016. aug. 3. 21:14
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Amikor bejön sz*ás közben, ahogy benyit, ordítsd hogy : nem zavar hogy sz***ok? Itt már sz***ni sem lehet nyugodtan? Kíváncsi vagy rá, vagy a bűzre gerjedsz, megdobáljalak vagy mit akarsz??? addig üvölteni amíg ki nem mennek... ha harc, hát legyen harc, vagy menj be amikor ők trónolnak épp és ülj le velük szembe, nézzed őket haláli csendben, 10 perc után kérdezed meg- na, neked jól esik?
2016. aug. 3. 21:15
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
én is azt mondom h te is csináld ezt és észhez kapnak (előző voltam)
2016. aug. 3. 21:17
 16/35 anonim ***** válasza:
24%
.
2016. aug. 3. 21:28
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Valahol olvastam még pár héttel ezelőtt, hogy egy srác hasonló szituációban élt az anyjával, szintén mindig rányitott. Egyszer épp a barátnője akciózott rajta amikor kedves édesanya benyitott, és annyit mondott hangosan a srác, hogy "folytasd csak drágám nyugodtan, anyám éppen a kopogást gyakorolja" :D Én is azt mondom, légy drasztikus, üvölts, káromkodj, csak megértik egyszer, hogy neked is van intim-szférád. Sajnos a szülőket is nevelni kell.
2016. aug. 3. 21:35
 18/35 anonim ***** válasza:
80%
Apad jo nagy papucs ha nem tud rendet teremteni...
2016. aug. 3. 21:55
 19/35 anonim ***** válasza:
97%
Én a helyedben rájuk nyitnám az ajtót párszor üvöltve és aztán izomból bevágnám. Akárhányszr aztán rád nyitnak, ezt eljátszani, míg meg nem értik a finom célzást.
2016. aug. 3. 22:02
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Apád nem tudja megszerezni a kulcsot?
2016. aug. 4. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!