Rettenetesen megromlott a kapcsolatom a lányommal, a párja miatt. Mit tehetnék?
Teljesen kétségbe vagyok esve. Van egy 22 éves lányom, akit mindenkinél jobban szeretek. Sose volt vele gond. Viszont fél éve hazaállított egy, az apjával majdnem egykorú férfival, és azt mondta, hogy lassan 2 éve együtt vannak. Én teljesen lesokkolódtam, hogy én ebből az ég világon semmit sem vettem észre. Azonnal magamat hibáztattam, mert azélt valljuk be hatalmas a korkülönbség. Próbáltam lebeszélni, de felnőtt nő, szóval nem tudok neki parancsolni, meg tiltani meg ilyenek. Aztán kezdtem belenyugodni a dologba, de pár hónapja észrevettem, hogy a férfi nagyon nyersen, durván viselkedik vele. És a lányom meg úgy reagál, mintha neki ez az egész tetszene. Annyira ragaszkodik a pasihoz, hogy én egy rossz szót nem mondhatok rá, mert akkor kicsapja a hisztit.
Persze nem az én dolgom, de azért mégis. Lassan bántalmazni fogja, mert néha már tényleg úgy viselkedik, erre a lányom egyre szerelmesebb. Esküszöm ez már olyan mint a stockholm szindróma, csak itt elrablás nélkül. Hogy szeretheti, ha a pasi szavakkal szinte mindig csak bántja? Arra is gondoltam, hogy talán megfenyegette. De ezt az ötletet azonnal elhesegettem, mert látom a lányom milyen szerelemmel, szeretettel néz a pasira.
Nem ismerjük a stílusukat, hogy beszélnek egymással egyébként, hogy vannak el együtt.
Most én is mondok olyanokat a férjemnek, ha sietnénk, hogy egyed már baz ki, idő van, ez nem igaz. Vagy ha hülyeséget beszél, akkor közlöm, hogy menjen a picsäba vagy hülye vagy baz ki mi a fäszt csinálsz? Fordítva is van ilyen, hogy mondjuk a boltban megkérdezi, hogy a sok eszemmel, minek raktam valamit úgy bele, most szétgurult az összes. És így tovább. Nekünk remek házasságunk van, "érdekes" a stílusunk és a humorérzékünk, egyikőnk sem tartja ezt sértőnek, max. röhögünk egyet rajta és hogy ki mit gondol nem érdekel minket, mert egyáltalán semmilyen hatással nincs az életünkre a véleményük. Én állítom, hogy boldogabb sokkal 9 éve a házasságunk, mint azoké, akik megbotránkoznak azon, hogy hogy lehet egymással így beszélni, mi sose. Nem ettől boldogabb, de ahogy körbenézek a világban, hát igazán szerencsésen egymásra találtunk. És ez van, mi ilyenek vagyunk, az a lényeg, minket ne zavarjon, ne bántson a dolog, akkor se, ha nem szép és nem szokásos.
Komolyan csak röhögök az ilyenen, hogy majd bántalmazni fogja. Amelyik bántalmazni fogja, az nem ilyet mond neki, hanem megfogja a karját, aztán "óvatosan" taszajt egyet rajta, hogy haladjál.
Ettől függetlenül reméljük a lányod kiélvezi a pasit egy-két év alatt max. mert ha 53 éves a fäszi, akkor lemondhatsz az unokáról, az fix. A lányodnak hátha lesz annyi esze, hogy távlatokban gondolkodik, mert lehet hogy most úgy van vele, hogy soha, de mondjuk 30 évesen meg mégis szülni akar, na nézze meg, hogy hány éves lesz a szerelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!