Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya nem engedi, hogy tisztasá...

Anya nem engedi, hogy tisztasági betétet használjak. Mit csináljak hogy engedje? 13l

Figyelt kérdés
Még nem jött meg,de fehérfojásom van.Sehogyan nem jön ki és konkrétan a bugyijaim "alja" kemény.Anyu meg nem engedi hogy tisztasági betétet használjak mert szerinte felesleges,és csak menőzni akarnék az osztálytársaimnak hogy nekem már megvan(miért?rajtam kívül mindenkinek megvan akkor hova menőznék meg akkor is?)Mit csináljak hogy engedje?(A zsebpénzemből nem nagyon akarok venni mert az csak havi 1200 ft és most spórolok de végső esetben)
2016. júl. 30. 14:53
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Utolsó,nem járok úszni.Két hetentw szokott suliba lenni tesi órán.Lehet felmentést kérni olyankor.
2016. aug. 1. 16:15
 32/33 anonim ***** válasza:
Azt még megérteném, hogy tampont nem enged ennyi idősen használni, de tisztasági betét...Nincs esetleg olyan barátnőd, akitől kérhetnél?
2016. aug. 2. 09:58
 33/33 anonim ***** válasza:

Add meg privátban a címed és küldök neked szívesen pár dobozzal, ha pesti vagy, személyesen is átveheted.

24 éves vagyok és lány, megértem a helyzteted. :)

2016. aug. 2. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!