Anya nem engedi, hogy tisztasági betétet használjak. Mit csináljak hogy engedje? 13l
ma 15:21
Csatlakozom, ledöbbenek én is ezeken a kérdéseken mindig. Én lassan 40 leszek, de amikor én gyerek meg tini voltam sem én sem semelyik barátnőm, osztálytársam nem volt ilyen gondban a szüleivel. Eszünkbe sem jutott volna hogy meg kellene velük beszélni a szőrtelenítést vagy bármi egyéb intimhigiéniás kérdést. Csináltuk is kész.
Lehet kapni ilyen pici tisztasági betéteket, ami nem a teljes bugyit fedi le, micro a neve. Ez szerintem nem olyan drága 500 ft és van benne egy csomó és még a bugyiból sem látszik ki (mondjuk azt nem értem, hogy ezzel miért menőznél az osztálytársaid elött, ebben semmi menő nincs, ez egy természetes dolog)
Anyukád biztos,h tudja mi az a tisztasági betét? Tuti nem keveri az egészségügyivel? Két dolog miatt jutott eszembe ez. 1. Honnan tudnák az osztálytársaid szerinte,h tisztasági betétet használsz? Az csak akkor látszik, ha letolva látják a bugyid, és cserélgetni se nagyon kell a suliban. A szárnyas betétet meg mondjuk észrevehetik az öltözőben is. 2. Ő arra gondol,h menőznél. Azt meg azzal szokás, amire nincs szükség egyébként.
De ez csak egy ötlet volt. Mutattad már neki direktbe, nap végén a bugyidat? Kérdezted, h szerinte ez így higiénikus, egészséges? Vagy hogy neki van/volt-e folyása, és hogy nem zavarta-e?
Egyébként teljesen értetlenül állok anyukád hülyesége előtt! Észbontó! Ha semmi nem segít, áldozz a zsebpénzedből!
Adnék én neked 10 dobozzal is, de messze vagyok Magyarországtól.
Anyukád meg -bocsáss meg- de nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!