Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya nem engedi, hogy tisztasá...

Anya nem engedi, hogy tisztasági betétet használjak. Mit csináljak hogy engedje? 13l

Figyelt kérdés
Még nem jött meg,de fehérfojásom van.Sehogyan nem jön ki és konkrétan a bugyijaim "alja" kemény.Anyu meg nem engedi hogy tisztasági betétet használjak mert szerinte felesleges,és csak menőzni akarnék az osztálytársaimnak hogy nekem már megvan(miért?rajtam kívül mindenkinek megvan akkor hova menőznék meg akkor is?)Mit csináljak hogy engedje?(A zsebpénzemből nem nagyon akarok venni mert az csak havi 1200 ft és most spórolok de végső esetben)
2016. júl. 30. 14:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
79%

ma 15:21

Csatlakozom, ledöbbenek én is ezeken a kérdéseken mindig. Én lassan 40 leszek, de amikor én gyerek meg tini voltam sem én sem semelyik barátnőm, osztálytársam nem volt ilyen gondban a szüleivel. Eszünkbe sem jutott volna hogy meg kellene velük beszélni a szőrtelenítést vagy bármi egyéb intimhigiéniás kérdést. Csináltuk is kész.

2016. júl. 30. 15:30
 12/33 anonim ***** válasza:
87%

Lehet kapni ilyen pici tisztasági betéteket, ami nem a teljes bugyit fedi le, micro a neve. Ez szerintem nem olyan drága 500 ft és van benne egy csomó és még a bugyiból sem látszik ki (mondjuk azt nem értem, hogy ezzel miért menőznél az osztálytársaid elött, ebben semmi menő nincs, ez egy természetes dolog)

[link]

2016. júl. 30. 16:00
 13/33 anonim ***** válasza:
92%
Ha sehogy nem bírod rábeszélni, akkor rakj zsebkendőt vagy összehajtogatott vécépapírt a bugyidba. Én is azt szoktam, amikor épp nincs nálam tisztasági.
2016. júl. 30. 16:19
 14/33 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem meg te mondtál valami olyat anyukádnak,amiért azt hiszi, hogy menőzni akarsz a többiek előtt ezért van szükséged t.betétre..( gondolom cikinek érzed, hogy még nem jött meg) viszont, ha valóban olyan erős hogy nem jönn ki mosás utánn sem,akkor menj el orvoshoz.És ha anyukád nem vesz t.betétet de nagyon szeretnél akkor ott az 1200 ft- od és már 300 ért is van t.betét.Szóval, szépen elmész és veszel...
2016. júl. 30. 16:29
 15/33 A kérdező kommentje:
Tuti nem mondtam semmi olyat,mert nem nagyon szoktunk ilyesmiről beszélni,meg úgy semmmiről.
2016. júl. 30. 16:33
 16/33 anonim ***** válasza:
16%
Általában az ilyen őrült kijelentések többet mondanak arról, aki megálmodja őket.
2016. júl. 30. 16:36
 17/33 anonim ***** válasza:
14%
Akkor menj el boltba és vegyél, meg dokihoz is.Mert abnormális annyi fojás.
2016. júl. 30. 16:37
 18/33 anonim ***** válasza:
88%

Anyukád biztos,h tudja mi az a tisztasági betét? Tuti nem keveri az egészségügyivel? Két dolog miatt jutott eszembe ez. 1. Honnan tudnák az osztálytársaid szerinte,h tisztasági betétet használsz? Az csak akkor látszik, ha letolva látják a bugyid, és cserélgetni se nagyon kell a suliban. A szárnyas betétet meg mondjuk észrevehetik az öltözőben is. 2. Ő arra gondol,h menőznél. Azt meg azzal szokás, amire nincs szükség egyébként.

De ez csak egy ötlet volt. Mutattad már neki direktbe, nap végén a bugyidat? Kérdezted, h szerinte ez így higiénikus, egészséges? Vagy hogy neki van/volt-e folyása, és hogy nem zavarta-e?

Egyébként teljesen értetlenül állok anyukád hülyesége előtt! Észbontó! Ha semmi nem segít, áldozz a zsebpénzedből!

2016. júl. 30. 16:45
 19/33 anonim ***** válasza:
91%

Adnék én neked 10 dobozzal is, de messze vagyok Magyarországtól.

Anyukád meg -bocsáss meg- de nem normális.

2016. júl. 30. 17:02
 20/33 A kérdező kommentje:
Öhh a suliba kéthetente van úszás óránk.Annyi fojásom nincs hogy egy mosással ne jönne ki csak be kéne áztatni.De neeem feleslegeees.
2016. júl. 30. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!