Konkrétan mire is találták fel a tisztasági betétet? Mi ellen véd? Miért használják? Csak értelmes válaszokat várok, köszi.
A fehérneműd tisztaságát védi,ha folyásod van.Minden nőnek van valamennyi természetes hüvelyi folyása a ciklusa bizonyos szakaszain(de van akinek állandóan),és elég kellemetlen tud lenni,ha a fehérneműdön hagy nedves foltot,esetleg átüt a vékonyabb anyagú nadrágodra is.Előfordulhat fertőzés,vagy befülledés esetén kellemetlen szagú folyás is,gondolom ezért gyártanak illatosított betéteket is.Mindenki egyénileg dönti el,hogy használja-e vagy sem,van aki sosem,van aki csak alkalmanként,én minden nap.
Üdv:25/L
Veszek egy bugyit majdnem 4ezer HUF-ért, akkor már csak vigyázok rá, mert nem vehetek a jövő héten másikat.
Legalább 12 órát töltök benne, néhányszor WC-re is megyek. Ha az impregnált törlőt használom, lehet, hogy nyomot hagyna.
Teszkóban és 100 forintos boltban olcsóbbat is lehet kapni.
Nem ott vettem.
Előző
150-ért is lehet bugyit venni, csak hosszú távon az a drágább, mert jóval hamarabb tönkremegy ; )
amúgy én roppant kellemetlennek érezném, ha nem használnák tisztaságit és a bugyim és a nadrágom is "szagos" lenne, pedig teljesen egészséges, viszont bő folyásom van...nem mellesleg ki a fene akar foltokat a fehérneműjén, mivel egy fehérfolyás is szép foltokat tud hagyni, ha meg magasabb hőmérsékleten mossa az ember, hogy foltmentes legyen, akkor az anyag fog tönkremenni ;)
+ ugye a menzesz utolsó napjaiban nekem pl teljesen elég egy tisztasági betét is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!