Akkor használjak tampont? Sűrgős!
Szóval csütörtökön jött meg másodjára és UTÁLOK MENSTRUÁLNI!!!! (MIÉRT KELL NEKÜNK NŐKNEK SZENVEDNÜNK???)
És nagyon szeretnék tampont használni (minit), de anya még régebben azt mondta hogy még ráérek, de én szeretnék használni, mit csináljak??
Használj.
Te használod, nem ő!
Te tudod, hogy kell-e neked, vagy nem. Ha kell, akkor kell! Kényelmesebb. Mire várnál még vele?:)
Ha szeretnéd használni és nincs otthon, elmész a boltba, megveszed és felteszed. Ne felejtsd el tanulmányozni a tájékoztatót, ami hozzá van!
Én se kérdeztem meg anyukámat, hanem amit kaptam suliba mintákat, azokból próbáltam ki. Mondtam anyunak, hogy "képzeld, feltudtam rakni a tampont és szeretnék ezt is használni". Nem cseszett le emiatt, bár szerintem azért meglepődött :D
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:00
jujj ez gonosz volt!..hogy mondhatsz ilyet!???
A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:19
"Én se kérdeztem meg anyukámat, hanem amit kaptam suliba mintákat, azokból próbáltam ki."
Én is ezt csináltam anno, jó rég volt, de azt hiszem nálunk nem volt ilyen gond meg tudtunk beszélni mindent.
Lett véve tampon is betét is szárnyas és "szárnyatlan":))..
Ha neked kényelmes használd nyugodtan. Tájékoztatót mindig olvasd el!
Ja és igen ez a szükséges rossz, el kell viselni, örülj hogy van..
("megbocsájtok")--igaz nem nekem kéne..
Legalább rendes vagy, beláttad,h ez azért erős volt..nem bunkó, mint itt páran!
Viszont igazat adok abban h minek siránkozni, örüljön inkább!
ne általánosíts azzal, h sok nő ilyen, akiket én ismerek nem ilyenek.
Na azét álljon meg a..mégis h gondolod?? Ennyi luxus nem lenne sok?? ;))
Amúgy meg mi bajod vele?? Hány éves vagy??
Egy kis olvasni való..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!