Szerintetek használjak tampont, vagy már nem szükséges?
Ma strandra szeretnék menni a barátommal, de éppen megvan, vagyis már múlóban van mert már csak egy picike barnás-véres folyásom van, de még sohasem használtam tampont és nem szeretnék msot sem. de ha nagyon szükséges akkor muszáj.
szóval használjak vagy ne?
Én vagyok az, aki lecseszte... Miért, szerinted nem butaság emiatt kihagyni egy jó napot? Tampon nélkül meg nem épp biztonságos, olyan szempontból, hogy akármikor vérezhet még kicsit... Előfordulhat ez velünk ilyenkor, még a végén is.
És ha pátyolgatom, hogy jajj te kis ügyes, vegyél helyette fel pelenkát, és nézd, ahogy mindenki szórakozik körülötted, még nem lesz jobb neki :) Így, ha akarja, felfoghatja, hogy jót akarok, és attól, hogy picsog a szóváltásomért, még a medence szélén fog ücsörögni...
Vagy használj tampont, vagy ne menj el/ne fürödj. Tampon nélkül kis barnás-véres folyással nem nagyon kellene medencébe menni.
Te szeretnél olyan vízben fürdeni, amiben másnak a barnás-véres folyása van? Gondolom nem.
Köszönöm az értelmes válaszokat! :) szerintem el fogom halasztani máskorra ezt a fürdőzést :)
egyébként nem pontoztalak le... te butus
csak mgé soha nem használtam tampont és félek hogy fájni fog de tudom ki kell próbálni csaknem merem még. majd egyszer .. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!