A lelet szerint vegyes baktérium okozta fertőzésem van. Azt mondta az orvos, hogy használjak hüvelykenőcsöt, majd kúpot és közben gyógyszert is. Tényleg mind szükséges ez?
Igazából az a helyzet, hogy a gyógyszerek nagyon sokba kerülnek,és nem tudom kiváltani őket. :( És a barátomnak is meg kéne mondanom, hogy neki is szednie kell,de vele még több hétig nem találkozom (azt mondta a doki,hogy így is kell,mert visszafertőzhet, ha tőle kaptam el 8ezt csak tőle kaphattam el?)). Érdemes neki megmondanom, és gyógyszert küldenem? Nekem mit lenne a legfontosabb megvenni?
18/L Köszönöm előre is a segítséget!
Igen, mert így hatékony a kezelés. Semmiképp nem tudod megvenni? Azért én nem az egészségemen spórolnék... ilyenre szerintem kölcsön is lehet kérni, vagy menj vissza a dokihoz és kérd meg, hogy adjon olcsóbb gyógyszert, mert nem tudod kiváltani (durva, de a legtöbb gyógyszernél van olcsóbb, aonos hatóanyagú). Mondjuk egyszer úgy jártam, hogy a doki azt mondta, hogy akkor kifizeti nekem, az elég ciki volt :S
A barátodnak is persze, hogy érdemes megmondani, gondolom, nem szeretnéd, ha amikor hetek múlva találkoztok, megint beteg lennél tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!