Anya nem engedi, hogy tisztasági betétet használjak. Mit
csináljak hogy engedje? 13l
Figyelt kérdés
Még nem jött meg,de fehérfojásom van.Sehogyan nem jön ki és konkrétan a bugyijaim "alja" kemény.Anyu meg nem engedi hogy tisztasági betétet használjak mert szerinte felesleges,és csak menőzni akarnék az osztálytársaimnak hogy nekem már megvan(miért?rajtam kívül mindenkinek megvan akkor hova menőznék meg akkor is?)Mit csináljak hogy engedje?(A zsebpénzemből nem nagyon akarok venni mert az csak havi 1200 ft és most spórolok de végső esetben)
Hat ha meg nem jott meg csak folyasod van, akkor maximum tisztasagi betet kellene. Probald meggyozni, hogy legalabb tisztasagi betetet vegyetek, ha nem sikerul, akkor muszaj lesz a zsebpenzed rakoltened, ha nem akarsz tovabbra is ebben a helyzetben lenni.
2016. júl. 30. 17:50
22/33 A kérdező kommentje:
21es aztírtam!!
2016. júl. 30. 18:07
23/33 anonim válasza:
Szia , ha nincs más kiút, mutasd meg anyukádnak ezeket a válaszokat,és akkor talán rájön,hogy esetleg , csak ő az aki eltúlozza ezt a dolgot,de tény lehet,hogy meg kéne nézetni magadat. Ezzel csak az a bibi,hogy mivel kiskorú vagy valószínű,hogy anyukádnak is veled kell majd enni . Legalábbis mi felénk így van, a nőgyógyász, szülői felügyelettel nézi,meg a kiskorú lányokat.
2016. júl. 30. 19:15
24/33 anonim válasza:
Menőzni tisztasági betéttel, hát ezen jót nevettem :D
Hülye anyád van már ne haragudj. Nem lehet h azért nem akarja neked megvenni mert azt akarja h a saját pénzedből vegyed meg? Mert már belőle azt is kinézem ezek alapján.
2016. júl. 30. 19:21
25/33 anonim válasza:
Nap végén mutasd meg anyukádnak a bugyid, hogy szerinte kellemes e így lenni egész nap, neki nőként jó e?
Mert nincs olyan nő, akinek a ciklusa során ne lenne legalább pár napig folyása...
Neki is kell ,hogy legyen.
Ha nagyon más nincs akkor tekerj össze wc papírt, és azt rakd be, én is van, hogy ezt szoktam, ha épp nincs nálam tisztasági.
2016. júl. 30. 20:05
26/33 anonim válasza:
Au anyád elmebeteg. Vegyél magadnak mert ő úgyse fog.
2016. júl. 30. 23:19
27/33 anonim válasza:
Te tényleg ennyire életképtelen vagy?
Fogod magad, elmész a boltba, és megveszed. Most mit kell ezen pörögni?!
Egyébként "fojás" szó nem létezik.
2016. júl. 31. 08:10
28/33 anonim válasza:
Tisztasagi nagyon egeszsegtelen elzarja a szellozest es mindenfele nogyogy problemahoz vezethet pl gombas fertozes stb.
Ne hasznald minden nodoki lebeszel rola.
Tiszta pamut bugyi napi tobbszor valtva.
Mosni pedig te is ki tudod kezzel akkor tiszta lesz.
2016. júl. 31. 08:40
29/33 anonim válasza:
Én ha tehetem, akkor kerülöm a tisztaságit, pont a szellőzés miatt. Naponta kétszer cserélj bugyit és lehetőleg fehér pamutot használj. Én szoktam 95fokon is mosni az alsóneműm.
2016. júl. 31. 13:18
30/33 anonim válasza:
Mi fog szólni, ha a tampont kell megengedje? Mivel úszni jársz, tuti lesz olyan, hogy azt kell használj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!