Ilyen egy jo edesanya?

Figyelt kérdés

Az edesanyam, alkoholista volt. 10 eves voltam mikor neveloszulokhoz kerultunk, mert edesapam kulfoldon dolgozott es anya elvonokurara ment, hogy ne vegyenek el tole minket vegleg. Apa haza jott es igy haza mehettunk. Szuletett egy ocsem, aki nem apatol van, errol nem beszelunk, de hat latszik (voros haja van)

Volt egy lakasunk, de anya hitelt vett fel es nem fizette, igy elarvereztek majd vett egy felujitando hazat, amit persze nem csinalt meg igy lakhatttlan volt. Kis ido utan eladta a penzt felelte.

Most, a hugom ferjhez ment es gyereke szuletett, anya meg probal minta nagyi lenni, mas valasztasa nemis nagyon van hisz a sogorom tamogatja anyagilag pontosabban naluk lakik, es rendben tartja a hazat, penzt kap a bevasarlasra, ennyi. Mindenhol (facebook, jatszoter, baratok) arrol beszel, hogy milyen nehez neki, mert nagyon sok dolga van.

Nekem meg mindenki aradozik, hogy anyad milyen rendes asszony, tobbet fgolalkozhatnak vele, miert nem tamogatom anyagilag (58 eves es nem dolgozik, mert elitta az egeszseget)

mindenki rossz csak o a jo.

2016. júl. 29. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem te is nagyon jol tudod a valaszt:)
2016. júl. 29. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem. De jó nagymama még lehet belőle.
2016. júl. 29. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Bárcsak minden anya ilyen lenne.
2016. júl. 29. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Valamiért minden alkalmatlan szülőt jó embernek tart a külvilág.
2016. júl. 29. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!