Mit gondolnátok ha a 13-14 éves lányotok a goodgame empire nevű játékban nála idősebbekkel beszélne? Hagynátok hogy chateljen a játékba? Eltiltanátok?
Figyelt kérdés
A szövetségben ahol van 10 évestől 56 évesig vannak tagok.főleg férfiak.mit gondolnátok?természetesen semmi személyes dologról nem lenne szó,nem akar senkit bejelölni fbn,se találkozni velük2016. júl. 29. 18:35
11/12 anonim válasza:
Hát azért szerencsére nálunk kevés az olyan klinikai eset aki befűzné a lányodat. Az a réteg akitől félteni kell be sem tudja kapcsolni a számítógépet. Néha menj oda nézd meg miket beszélnek és kész. Ha titkol valamit az gyanús.
12/12 anonim válasza:
Na erre pont ma volt egy példám. Egy 11 éves kislány minden gondolkodás nélkül, csak,mert szóvá tettem neki,hogy azért vannak az eventek,hogy azokat csinálja, nem kell mindenkit megtámadni elhordott minden féle *#***/-nak. Mikor írtam neki,hogy én szépen kértem és az anyukája tudja-e,hogy így kommunikál,akkor az volt a válasza,hogy "Amit nem tud, az nem fáj.", illetve,hogy pusztuljak el, biztos egy alkoholista vagyok. Érdemes odafigyelni rájuk időközönként,hogy miket ír chatbe, valamint milyen üzeneteket vált másokkal privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!