Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolnátok ha a 13-14...

Mit gondolnátok ha a 13-14 éves lányotok a goodgame empire nevű játékban nála idősebbekkel beszélne? Hagynátok hogy chateljen a játékba? Eltiltanátok?

Figyelt kérdés
A szövetségben ahol van 10 évestől 56 évesig vannak tagok.főleg férfiak.mit gondolnátok?természetesen semmi személyes dologról nem lenne szó,nem akar senkit bejelölni fbn,se találkozni velük
2016. júl. 29. 18:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért szerencsére nálunk kevés az olyan klinikai eset aki befűzné a lányodat. Az a réteg akitől félteni kell be sem tudja kapcsolni a számítógépet. Néha menj oda nézd meg miket beszélnek és kész. Ha titkol valamit az gyanús.
2016. okt. 16. 18:43
 12/12 anonim válasza:
Na erre pont ma volt egy példám. Egy 11 éves kislány minden gondolkodás nélkül, csak,mert szóvá tettem neki,hogy azért vannak az eventek,hogy azokat csinálja, nem kell mindenkit megtámadni elhordott minden féle *#***/-nak. Mikor írtam neki,hogy én szépen kértem és az anyukája tudja-e,hogy így kommunikál,akkor az volt a válasza,hogy "Amit nem tud, az nem fáj.", illetve,hogy pusztuljak el, biztos egy alkoholista vagyok. Érdemes odafigyelni rájuk időközönként,hogy miket ír chatbe, valamint milyen üzeneteket vált másokkal privátban.
2017. jún. 7. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!