Mi az oka annak, hogy a nálam idősebbekkel jobban szeretek lenni? (lent)
talán érettebb vagy a korodnál.
nekem is vannak egykorú barátaim, de az idősebbekel,anyám korabeliekkel jobban kijövök. nálunk nincs már "gáz" meg "menő", kevesebbet nyom a latban a külső, nem csak 3 téma(pia,buli,szex) körül forognak a gondolataik.
mondjuk én világéletemben ilyen filózós könyvmoly voltam, szal...
20/L
Nyilvánvaló, hogy érettebb gondolkodású vagy! Ezért nem "ragadtál" le a 18 éveseknél, akiknek hobbijuk a Facebook, kedvenc "sportjuk" a Facebook, és "háziálatuk" Joe tyúk az iFarmról.... :-D
Ebben nincs semmi rossz! Légy büszke magadra, hogy 18 éves fejjel szót tudsz érteni 25 év feletti személyekkel! Ez nagy érdem, hidd el! Állj hozzá pozitívan, azért ehhez egy bizonyos műveltségi, tudási szint kell, hogy vki jól kijöjjön 25 feletti emberekkel!
Én is az idösebbekkel értem meg jobban magam, mert nem felszínes emberek és ahogy fölöttem is említették, nincs az, hogy "gáz, ciki, menö".
Egyszerüen emberként kezelnek, elmondhatom a sikereim, kudarcaim, problémáim és nem kinevetnek, lehúznak, hanem építenek, elismernek.
Az Én korosztályomban még a hamis elvárásoknak, buta példaképeknek élnek és teljesen mindegy az ember mit hordoz magában, mert nem ismerik el, nem érdekli öket.
A legszomorúbb az egészben, hogy 22 éves vagyok, de értelmes Nöt 26 alatt nem ismerek. Biztosan vannak, legalábbis remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!