Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolnátok ha a 13-14...

Mit gondolnátok ha a 13-14 éves lányotok a goodgame empire nevű játékban nála idősebbekkel beszélne? Hagynátok hogy chateljen a játékba? Eltiltanátok?

Figyelt kérdés
A szövetségben ahol van 10 évestől 56 évesig vannak tagok.főleg férfiak.mit gondolnátok?természetesen semmi személyes dologról nem lenne szó,nem akar senkit bejelölni fbn,se találkozni velük
2016. júl. 29. 18:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy szövetkezős játékba általában bele tartozik, hogy kommunikálni kell a többi taggal a cél elérése érdekében.
2016. júl. 29. 18:48
 2/12 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom,fontos a szervezés szempontjából is.Meg hogy pl melyik eventet csináljuk aktívan csalat szinten.Meg jó tippeket lehet kapni a társaktól.
2016. júl. 29. 18:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig nem akar találkozgatni vele nem para:D
2016. júl. 29. 18:57
 4/12 anonim válasza:
49%
Már miért kellene eltiltani? Nagy baj úgy sem történhet! :D csak ha már nagyon kezd szeméjessé válni a dolog, na akkor kel csak komojabban intézkedni!
2016. júl. 29. 19:19
 5/12 A kérdező kommentje:
Eddig a szövetségi chaten a legszemélyesbb dolog,hogy ki kivel van "jóba"a játékban szövetségen kívűl.De ez is csak annyi,hogy erőforráscsere meg nem támadják egymást
2016. júl. 29. 19:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy baj lenne belőle.
2016. júl. 29. 21:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy baj lenne, de anyam szerint a punk hazas apuka aki a vilag tulso vegerol msnezett velem meg akart kapni maganak... 😂

Tok mindegy, hogy felesege es kicsi lanya volt, es a punk zenerol es a tarsadalomrol, meg milyen mas orszagokban elni beszeltunk, szerinte szexualisan erdekeltem. Egy kepet nem kert, sot szexrol se beszsltunk, talan mondtam h tetszik nagyon egy fiu, de nem ez volt a tema.

A szulok mar csak ilyenek.

2016. szept. 10. 00:12
 8/12 anonim válasza:
35%
Szia. Szerintem ne tilsd el! Magam is játszok bár én már régóta és komolyabban (ölök pénzt a játékba,eljárok szövetségi találkozókra,tudja az egész szövi a teló számom stb stb... De valszeg az írásod alapján ő nem így játszik szóval semmi sérelme nem lehet... Ha esetleg így elkezdeni játszani akkor tudasd vele hogy még túl fiatal... Mert sajnos vannak olyan játékosok akitől ennyi idősen félnie kéne mert egyesek 30-40 éves felnőt fejel nem tudják felfogni hogy ez nem a valóság... És elmenek a munka helyedhez stb stb.. volt már rá példa... Ezt még egy 13-14 éves gyerek nem tudná megoldani... Szóval telefonszámot meg ilyeneket mond meg neki hogy ne adjon ki!!
2016. okt. 12. 14:58
 9/12 anonim válasza:

én egy 28 éves srác vagyok a goodgame empire egy nagyon jó stratégiai online játék ahol én voltam szövetségben ott volt fóti 3 gyermekes anyuka volt 30 villamos mérnok volt kertépítő technikus de senki sem akart senkit se felszedni chat-telni meg muszáj mert ez az egyik napi küldetés(szólj hozzá a szövetségi üzenőfalon) semmi személyes nem volt csak beszélgettünk és bizonyos dolgok kiderültek egymásról.

Én nem aggódnék emiatt

De tényleg semmi privát dolgot ne áruljon el főleg a mobil vagy otthono telefon számát ne, se az E-mail címét

2016. okt. 15. 21:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha nem hülye a gyerek akkor minden rendben lesz.
2016. okt. 16. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!