Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Külön elő "gyerekek" mennyire...

Külön elő "gyerekek" mennyire tartjátok a kapcsolatot a szüleitekkel?

Figyelt kérdés

Fél éve költöztem el otthonról, 23 éves vagyok és hiányoznak a szüleim. Leginkább az zavar, hogy nem érdeklik,hogy mi van velem. Én keresem őket, hívom őket, vagy messengeren üzenetet küldök. Múltkor is hívtam őket grillezni, mert születésnap volt, vártam,hogy találkozzunk,készültem rá napokig, sütöttem-főztem,erre közölték, hogy inkabb nem jönnek,mert nincs kedvük. Tegnap már nagyon sírtam, magányos vagyok. Van párom, barátaim, de az nem ugyanaz..

Ti mit gondoltok,mi az ideális,és ti mennyire tartjátok a kapcsolatot?

2016. júl. 22. 09:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem haragszanak rám,nem csinaltam semmit. Nekem lenne okom haragudni,de én elsiklom felette. Ha gyermekeim lennének én szeretném minél többször látni őket.
2016. júl. 22. 12:34
 12/14 anonim ***** válasza:
30 vagyok, 18 voltam, mikor elköltöztem. Anyámmal kétnaponta telefon, mióta felfedezte a messengert meg a facebookot ott meg napi szinten kontakt. Apámmal úgy heti egyszer beszélek, ő semmi közösségit nem használ, de vele nem is szoros a kapcsolatunk. Kb három havonta találkozunk.
2016. júl. 22. 12:40
 13/14 anonim ***** válasza:

31 éves vagyok, tavaly vettem lakást, de márciusban tudtam ténylegesen beköltözni. Nem lakom messze a szüleimtől, kb. negyed óra busszal, de ha nincs semmi közös elintéznivaló, csak hétvégente találkozunk személyesen, hétközben meg telefonon, neten beszélünk, nem feltétlenül minden nap.

Nem költöznék újra össze velük, én jobban érzem így magam, és igazából az sem hiányozna, ha hét közben nem beszélnénk.

2016. júl. 22. 16:07
 14/14 anonim ***** válasza:
18 évesen költöztem el, most 20 vagyok. Első perctől kezdve tetszett az önállóság, az hogy én gondoskodok magamról, és azt csinálok amit akarok. Anyámmal általában napi szinten beszélünk Messengeren, ő vidéken lakik, Apám felhív kb hetente kétszer, és időnként találkozunk is, mert vele egy városban lakunk. Vidékre hazamenni igazából azért nem szeretek, mert olyankor mindig visszazökkenek a régi életembe, visszatérnek a régi emlékek, és mindig kicsit szomorú vagyok ha el kell jönnöm onnan, hiába szoktam már meg az új nagyvárosi életem. Nehezen viselem az ingázást, ezért általában havonta egyszer megyek csak haza pár napra. Úgy gondolom, hogy ennyi idősen ez a kapcsolattartás normális, az viszont furcsa nekem, hogy a párom képes heti több alkalommal közel egy órán keresztül telefonálni a szüleivel, az kicsit sok nekem.
2016. júl. 25. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!