Külön elő "gyerekek" mennyire tartjátok a kapcsolatot a szüleitekkel?
Fél éve költöztem el otthonról, 23 éves vagyok és hiányoznak a szüleim. Leginkább az zavar, hogy nem érdeklik,hogy mi van velem. Én keresem őket, hívom őket, vagy messengeren üzenetet küldök. Múltkor is hívtam őket grillezni, mert születésnap volt, vártam,hogy találkozzunk,készültem rá napokig, sütöttem-főztem,erre közölték, hogy inkabb nem jönnek,mert nincs kedvük. Tegnap már nagyon sírtam, magányos vagyok. Van párom, barátaim, de az nem ugyanaz..
Ti mit gondoltok,mi az ideális,és ti mennyire tartjátok a kapcsolatot?
31 éves vagyok, tavaly vettem lakást, de márciusban tudtam ténylegesen beköltözni. Nem lakom messze a szüleimtől, kb. negyed óra busszal, de ha nincs semmi közös elintéznivaló, csak hétvégente találkozunk személyesen, hétközben meg telefonon, neten beszélünk, nem feltétlenül minden nap.
Nem költöznék újra össze velük, én jobban érzem így magam, és igazából az sem hiányozna, ha hét közben nem beszélnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!