Külön elő "gyerekek" mennyire tartjátok a kapcsolatot a
szüleitekkel?
Figyelt kérdés
Fél éve költöztem el otthonról, 23 éves vagyok és hiányoznak a szüleim. Leginkább az zavar, hogy nem érdeklik,hogy mi van velem. Én keresem őket, hívom őket, vagy messengeren üzenetet küldök. Múltkor is hívtam őket grillezni, mert születésnap volt, vártam,hogy találkozzunk,készültem rá napokig, sütöttem-főztem,erre közölték, hogy inkabb nem jönnek,mert nincs kedvük. Tegnap már nagyon sírtam, magányos vagyok. Van párom, barátaim, de az nem ugyanaz..
Ti mit gondoltok,mi az ideális,és ti mennyire tartjátok a kapcsolatot?
Nincs kedvük? Hát ez nagyon durva... még ha betegek, vagy valami. Amúgy jó volt a kapcsolatotok? Mi rendszeresen telefonálunk, 1 hónapban egyszer biztos találkozunk, pedig messze laknak.
2016. júl. 22. 09:35
2/14 A kérdező kommentje:
Az utóbbi pár évben jobb lett picit,de akkor sem érdeklődtek túlságosan felőlem. Páromat nagyon szeretik, az o születésnapjára szerveztek bulit is, ha megyünk hozzájuk, apám egyből ugrik rá, pedig ő nem beszédes fajta.
2016. júl. 22. 09:39
3/14 anonim válasza:
29 vagyok, 19 evesen koltoztem el egyetemre, sose koltoztem haza aztan. Lekopogom.:) Ma mar hazas vagyok es kisgyerekem van. Minden nap email vagy sms megy, heti 2-3-szor telozunk vagy csetelunk. Hazamenni nem nagyon szoktam, kb kethavonta egy delelottre (messze laknak), ok szoktak jonni ket hetente, mert ingyen utaznak es szeretnek jonni:)
2016. júl. 22. 09:57
4/14 anonim válasza:
Anyámmal minden nap beszélek messengeren és heti 1-2szer találkozunk (mindketten Pesten lakunk). Apukámmal sokkal ritkábban (elváltak), sajnos ha én nem hívom, akkor ő magától nem hív, mindig nekem kell, ami kicsit rosszul esik. Havonta-kéthavonta megyek hozzájuk (vidéken laknak).25/N
2016. júl. 22. 10:02
5/14 anonim válasza:
Évente egyszer találkozunk (külföldön élek, általában ha visszamegyek Pestre pár napra, egy napra elmegyek hozzájuk), párhavonta pár percet beszélünk Skypeon. Mondjuk mi nem vagyunk szoros család (van ennek oka bőven), így egyáltalán nem hiányzik több, sőt, túl sok is lenne.
28/N
2016. júl. 22. 11:20
6/14 anonim válasza:
Én nem költöztem el. Együtt élünk,de nem tartom velük a kapcsolatot. Úgy megyek zabálni és zuhanyozni+wc-hogy tuti elkerüljem őket.
Benn vagyok a szobában és kész. 20f
2016. júl. 22. 11:24
7/14 anonim válasza:
Nem hiányzik a kapcsolattartás. Nem oylan meberek,akikre szükségem van.
2016. júl. 22. 11:24
8/14 anonim válasza:
Én 19 évesen költöztem el koliba, akkor hetente jártam haza, de alig vártam, hogy visszamehessek a koliba (nem a rossz viszony miatt, inkább csak tetszett az önállóság). Most már 28 vagyok, azóta sem költöztem haza, sajnos még közeli városban sem sikerült elhelyezkednem. Most is hetente járok haza a szüleimhez és most azt várom alig, hogy hozzájuk mehessek haza. :D Emellett 2 naponta tuti beszélünk, megy az élet.
2016. júl. 22. 12:00
9/14 anonim válasza:
30 éves vagyok, heti 1 alkalommal biztos találkozunk, közel laknak hozzánk. Munka után szoktam elszaladni 1-2 órára. Néha ők is jönnek, de az ritkább. Hétvégén pedig 2-3 hetente látogatjuk őket. Ez a párom szülei esetében is így van. Ha van valami esemény, vagy segíteni kell valamit, akkor sűrűbben is megyünk mindkét "irányba". Telefonon/neten nem igen beszélünk. Akivel szinte mindennap beszélek a családból, az a testvérem.
2016. júl. 22. 12:01
10/14 anonim válasza:
Nekünk nagyon jó a kapcsolatunk. +1500km-re lakunk egymástól, de naponta írunk pár sort vagy skypeolunk, telefonálunk. Találkozunk általában havi egyszer, nyaralunk együtt, stb. Miért haragszanak rád?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!