Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mg kell kerdezni, hogy haza...

Mg kell kerdezni, hogy haza koltozhetek?

Figyelt kérdés

21 eves vagyok iden ev elejen a fovarosba jottem a baratomhoz, hogy munkat keressek.

De, nem erzem itt jol magam es ez a munka sem tetszik.

Ugy dontottem haza megyek es a kozeli varosba fogok dolgozni.

Edesapamat hivtam, hogy hetfon megyek haza, es ha megtudjak oldani valaki kijonne elem az allomasra.

O, meg vissza kerdezett, hogy csak igy? Megsem kerdezem, hogy haza mehetek e?

Erre engedelyt kell kernem?

Nem drogozni vagy bulizni jottem fel, dolgoztam,

2016. júl. 21. 18:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
44%

gondolom ha már a tesod gyerekestűl a nyakukon maradt

remélték hogy a felnöt fiuk a városban szerencsésebb lesz

vagy legalább tovább probálkozik

2016. júl. 21. 20:40
 22/30 anonim ***** válasza:
90%

Biztos rosszul esett neked is, hogy édesapád így reagált, beszéljétek meg ezt a dolgot. Bármennyire kegyetlennek hangzik, de valószínű,hogy örült neki, hogy a saját lábadra álltál,és végre kettesben lehetnek édesanyáddal.

Az biztos,hogy illett volba megkérdezned,nem bejelenteni,nyilván nem utasított volna el,de érezhette volna,hogy ő a ház ura :D

Fel a fejjel!:)

2016. júl. 21. 20:43
 23/30 anonim ***** válasza:
68%

Én a helyedben erőt vennék a magamon és meghúznám magamat, ahol vagyok. Pénzt gyűjtenék. Ha nem tettszik a melóhely lehet keresni másikat. Ha nem tettszik lakhely, akkor lehet találni másikat.

De ha a szüleid ilyen érzéketlenek, akkor jobb ha nem mész haza. Ha haza is engednek, akkor leveszik rólad a keresetedet.

Kapd össze magadat! De gyorsan! Felnőtt vagy!

2016. júl. 21. 20:58
 24/30 anonim ***** válasza:
87%

Ha 4 hónapja elmentél otthonról, akkor de, elköltöztél.

Nem hiszem, hogy ne látnának szívesen.

Inkább az a probléma, hogy eddig ezek szerint egy szót sem szóltál nekik arról, hogy rosszul érzed magad.

Mivel nyár van, biztos lenne már programjuk, pihennének, stb, és nem készültek arra, hogy a gyerek hazaállít. Mikor így hazajön valaki, olyankor a szennyestartó megtelik, a hűtő meg kifogy, stb...

Szerintem a stílusoddal lehetett a fő gond, hogy se puszi se mizujs, közölted, hogy te most hazamész, és ha lehet, oldják már meg, hogy kimennek érted kocsival.

Nem engedélyt kell kérned, de azért illett volna azzal nyitni, hogy hogy vannak, otthon lesznek e egyáltalán, nem jelentene e gondot nekik megint eltartani téged, meg ilyesmik... nyilván nem így szó szerint, de szeretet meg család ide vagy oda, nekik nem kötelességük egy 21 éves felnőtt férfit etetni meg a lakhatását biztosítani, ha annak nem tetszik a munka és inkább hazamenekül.

Talán csalódást is okoztál nekik azzal, hogy nem tudtál megállni a saját lábadon. Sok szülő elvárja ezt a felnőtt gyerekétől.

Ez van, nem egy kedves helyzet, de neked kell ismerned a szüleidet. Ha annyit sem kommunikáltok egymással, hogy ezt meg tudjátok beszélni, akkor tényleg nem kéne náluk laknod.

2016. júl. 21. 22:35
 25/30 anonim ***** válasza:
13%
Mi van??? Én mig élnek a szüleim,szabadon járkálhatok oda,még a tudtuk nélkül is. Sosem kellett engedélyt kérnem hogy bemehetek e,akár órákról akár hónapokról volt szó. Micsoda undormány ez családon belül..
2016. júl. 21. 23:42
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Ez olyan dolog hogy hiába tudod hogy apád/anyád adna neked pénzt, mégsem veszed ki a pénztárcájából szó nélkül.

Megkérdezed, és 99.9% hogy ők igent mondanak.

2016. júl. 22. 02:59
 27/30 A kérdező kommentje:

Beszeltunk hetente tobbszor is, es tudttak, hogy nem erzem itt jol magam...

Eppen azert jottem es dolgoztam itt, hogy penzunk legyen, mint irtam is, sporoltam. Rossz a kapu megkell csinalni, festeni sem artana, meg hasonlok...

Vegulis maradok, megbeszltem a baratommal.

2016. júl. 22. 07:03
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudták, hogy rosszul érzed magad, nem kérdezték meg, hogy haza szeretnél-e menni? :(

Beszéld ezt meg a családoddal, az a legtisztább, ne maradj emiatt ott, ahol rosszul érzed magad, szerintem úgyis visszamehetsz, csak apád már szeretne gondolom gyerekmentes életet, és eddig 2 gyerekből 2 visszament. :D

2016. júl. 22. 09:44
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a szüleid visszafogadnának, csak azért nem ez az elintézési módja ennek.

Először is, gondolom a 4 hónap alatt voltál néhányszor otthon látogatóban. Nyilván beszéltél arról, hogy nem érzed magad ott jól.

Normális esetben az egyik otthon töltött hétvégén fel kellett volna vetned, hogy te szívesen visszajönnél a korábban már említett okok miatt. Utána lehet arról beszélgetni, hogy pl. a rezsiköltségekbe beszállsz-e (részedről legalábbis illik felajánlani), meg pontosan mikorra várható a hazaköltözésed. Akár arról is lehet beszélni, hogy ki tudnának-e jönni eléd autóval az állomásra.

Az, hogy most meg mégse mész, még hülyébben jön ki. Lehet, hogy ők közben azért szervezik át a napjukat, hogy ki tudjanak menni érted az állomásra, te meg közben kitalálod, hogy mégse mész haza.

Apád helyében nagyon kiakadnék, és megmondanám, hogy nem a beosztottaid vagyunk, akik kötelesek a főnök naponta változó ötleteihez mindig alkalmazkodni. És ne állíts minket kész tények elé, hogy te hazajössz, aztán mégsem jössz haza, mert meggondoltad magad. Bakker, tekintsd partnernek azokat, akikkel újra együtt akarsz élni (és akik mellékesen felneveltek és egy generációval idősebbek nálad)!

2016. júl. 22. 10:54
 30/30 anonim ***** válasza:
Már miért kellene engedélyt kérni????? Nem értem az előzőket... Természetes dolog, h az ember gyermeke bmikor bmilyen körülmények közt hazamehet. Aki nem így gondolja, nem való neki gyerek.
2016. júl. 27. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!