Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mg kell kerdezni, hogy haza...

Mg kell kerdezni, hogy haza koltozhetek?

Figyelt kérdés

21 eves vagyok iden ev elejen a fovarosba jottem a baratomhoz, hogy munkat keressek.

De, nem erzem itt jol magam es ez a munka sem tetszik.

Ugy dontottem haza megyek es a kozeli varosba fogok dolgozni.

Edesapamat hivtam, hogy hetfon megyek haza, es ha megtudjak oldani valaki kijonne elem az allomasra.

O, meg vissza kerdezett, hogy csak igy? Megsem kerdezem, hogy haza mehetek e?

Erre engedelyt kell kernem?

Nem drogozni vagy bulizni jottem fel, dolgoztam,

2016. júl. 21. 18:07
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Ferfi vagyok a barat csak barat, termeszetesen nem jon.

Az elkoltozest tamogattak, probljam ki mert mit veszithetek, ha nem tetszik itt a biztos munkahely a kozeli varosba. Nem vagyok drogos csavargo.

A noverem 17 evesen egy szo nelkul elszokott a pasijahoz es par honap mulva terhesen jott haza az ejszaka kozepen, es akkor o minden volt csak buta felelotlen NEM.

Nekem azt mondjak, hogy 4 honap utan azt mondja kerjek engedelyt....

2016. júl. 21. 19:18
 12/30 anonim ***** válasza:
72%
Nekem eszembe se jutna csak úgy beállítani, nekem az a természetes hogy ha elköltözök, utána megkérdezem még azt is hogy hazamennék látogatni, ráérnek-e nem hogy hazaköltözhetek-e.
2016. júl. 21. 19:23
 13/30 anonim ***** válasza:
63%
Ez annyira szomorú. Ha a gyerekük ilyen helyzetben van és három nappal előtte felhívja őket akkor nem fogadják? Bármikor fogadnám, 40 éves korában is, és ha megtehetem akkor nyilván eltartom. Ha most felhívom apukámat, hogy ott vagyok 2 óra múlva akkor fogadna és én is őt/őket. Másnál nem természetes hogy a szülő számíthat a gyerekére és fordíva?
2016. júl. 21. 19:23
 14/30 anonim ***** válasza:
70%
Nem értem egyes válaszolókat, a kérdező nem állított csak úgy be sehova, telefonon felhívta a szülőket, azoknak meg nem tetszik, hogy haza akar kötözni... Ennyi a történet.
2016. júl. 21. 19:27
 15/30 A kérdező kommentje:

Egy sporttaskaba hoztam el egy keves ruhat meg a tisztalkodoszereim, nem koltozttem el,

megbeszeltuk hogy megprobalom, hisz nincs nincs vesztenem.

Ugy tunik megis...

2016. júl. 21. 19:34
 16/30 anonim ***** válasza:
60%
De csak azért hívta fel őket hogy valaki menjen ki elé, ha nem lenne lusta cipekedni akkor csak úgy beállított volna. És kösz a lepontozást, amiért még látogatóba se állítok be előzetes egyeztetés nélkül. Nálunk nem szokás a bunkó csak úgy megjelenek stílus, de látom errefelé az a divat.
2016. júl. 21. 19:36
 17/30 anonim ***** válasza:
30%
Ez eléggé rosszul hangzik, elég érdekes szüleid lehetnek. Másnak meg az a baja, hogy már szinte felnőtt és mégsem akarják elereszteni önálló életet élni, mert annyira féltik...
2016. júl. 21. 19:37
 18/30 anonim ***** válasza:
29%
Nem lehet, hogy közben a tesód kapva a megüresedő szobán, csinált belőle pl. gyerekszobát?
2016. júl. 21. 20:27
 19/30 anonim ***** válasza:
46%

Nyilván illik megkérdezni, ha már egyszer eljöttél, nem gondolod?

Gondolom, hogy szívesen látnak, és bármikor hazamehetsz, de akkor sem csak úgy beállít az ember, hogy "Helló, jöttem, mostantól itt fogok megint lakni!".

Megáll az ész...

2016. júl. 21. 20:32
 20/30 anonim ***** válasza:
32%

Neked már megállt egy ideje.

2016. júl. 21. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!