Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mg kell kerdezni, hogy haza...

Mg kell kerdezni, hogy haza koltozhetek?

Figyelt kérdés

21 eves vagyok iden ev elejen a fovarosba jottem a baratomhoz, hogy munkat keressek.

De, nem erzem itt jol magam es ez a munka sem tetszik.

Ugy dontottem haza megyek es a kozeli varosba fogok dolgozni.

Edesapamat hivtam, hogy hetfon megyek haza, es ha megtudjak oldani valaki kijonne elem az allomasra.

O, meg vissza kerdezett, hogy csak igy? Megsem kerdezem, hogy haza mehetek e?

Erre engedelyt kell kernem?

Nem drogozni vagy bulizni jottem fel, dolgoztam,

2016. júl. 21. 18:07
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
75%
Persze, hogy meg kell. Nem állíthatsz be szó nélkül.
2016. júl. 21. 18:11
 2/30 anonim ***** válasza:
73%
Elköltöztél, önálló életet kezdtél a szüleid is más fajta életet élnek, mióta nem ott laksz. Mit hittél? :-)
2016. júl. 21. 18:19
 3/30 anonim ***** válasza:
76%
Evidens, hogy engedélyt kér az ember. Te mit szólnál hozzá, ha egyszer csak kozolnek, hogy holnap hozzád költöznek?
2016. júl. 21. 18:23
 4/30 anonim ***** válasza:
59%
3 nappal előtte szólni nem annyira késő szerintem, én fogadnám akármikor a gyerekem, főleg ha ilyen helyzetben vagy. Az engedélyt megkérted, nem spontán mentél oda a csomagokkal.
2016. júl. 21. 18:41
 5/30 anonim ***** válasza:
60%
Hozzám bármikor hazajöhet a gyerekem szó nélkül. Örülünk neki, és szívesen látjuk.
2016. júl. 21. 18:48
 6/30 anonim ***** válasza:
59%
Hozzám is bármikor, akár éjszaka is hazajöhetne a gyerekem, egy szó nélkül... Nem értem, milyen engedélyről van szó.
2016. júl. 21. 18:53
 7/30 anonim ***** válasza:
70%

Sok múlik azon, hogy költöztél el.

Lehet azért dörgöli az orrod alá, mert akkor túl nagy volt a mellény.

Egyébként az egy dolog, hogy befogadnak, de azért mifelénk akkor is illik időben szólni és kérni, ha csak pár napra jönne valaki.

2016. júl. 21. 18:55
 8/30 anonim ***** válasza:
77%

Ez megint csak szülői felfogás kérdése, mint az összes ebben a kategóriában.

Te ismered őket, neked kéne tudnod, hogy milyenek. Nyilván vannak olyan szülők is (még), akikhez bármikor beállíthat a gyerek kezében a bőrönddel és engedély nélkül, ezért még nem kéne lepontozni senkit sem.

2016. júl. 21. 19:04
 9/30 anonim ***** válasza:
44%
Igen. Sőt, azt is meg kell beszélni, hogy az eltartásodat tőlük várod el, vagy megkeresed a rávalót, és meddig akarsz otthon lakni. A barátod is veled megy-e? Már felnőtt vagy, ideje felnőttként is viselkedni.
2016. júl. 21. 19:06
 10/30 anonim ***** válasza:
97%
Nem engedélyt kell kérni, de én biztos megkérdezném tőlük, hogy haza tudok-e menni. Nem csak beállítok. Lakásban laknak, úgyhogy meg kéne szervezni, hogy hol aludnék, stb.
2016. júl. 21. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!