Most akkor kié a kutya?
Otthon a szülői házban van egy 7 éves kutya. Kicsi, 6 hetes korában került hozzánk, neveltem, vittem kutyaiskolába is. Sokat foglalkoztam vele, sétáltattam minden nap és játszottam vele. Sajnos aztán nagyon megromlott édesanyámmal a kapcsolatom és el kellett költöznöm albérletbe, panelba. Azóta anyám azzal vegzál, hogy otthagytam rajta a kutyát, vigyem magammal valahova,mert hogy neki teher. Pedig ő is szereti,minden nap simogatja, beszél hozzá, szóval családi kutya volt, nem pedig csak hozzám tartozott, hiába mondja, hogy én vagyok a gazdája. Az a baj, hogy ha ki is megyek hozzá, hogy megsétáltassam a kutyát, akkor állandóan kiabál velem és sérteget és ilyen körülmények között nem szívesen megy ki az ember, nincs annyira közel, hogy csak úgy naponta kiugorjak. Én mondtam neki, hogy mivel neki van kertes háza, ezért a kutya ottmarad, nem vagyok hajlandó kertes házas albérletet keresni, így is elég nehéz félretenni ahhoz, hogy bele tudjak menni egy ingatlanvételbe.
Szerintetek normálisan járok el? Vagy minden erőmmel azon kellene törni magam, hogy elvigyem onnan tőle a kutyát?
Milyen fajta? Jól érezné magát a panelban?
Valamilyen szinten igaza van, a te kutyusod szerintem. Ki akarta régen a kutyát, közösen? Anyukádnak teher?
# 4, mehet a kutyus panelbe, de már 7 éve megszokta a kertet. Biztos "sírna" elente amikor a kérdező dolgozik/suliban van vagy csak szórakozik. Kérdés az is, hogy a szomszédok mennyire tolerálnák.
Az első vagyok és amiket kérdeztem azokra jó lenne ha válaszolna a kérdező.
Jogilag azè a kutya akinek a nevèn van.
Viszont ha te nevelted,te akartad akkor illene gondoskodnod róla tisztessègesen...milyen fajta? Nem tudod magaddal vinni? Vagy neked is teher?
Biztos gyerek voltál amikor hozzátok került, kertes ház adott volt. Én utólag köszönöm a szüleimnek, hogy nem engedtek kutyust. Lakás kutya lett volna, de jelenleg az sem férne bele az életembe mert folyton utazom. Az én szüleim sem örülnének ha most nekik kellene gondozni.
Nincs barátod/ismerős/rokon akinél lehetne? És örülne egy kutyusnak? Nem írtad, hogy mekkora teher anyukádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!