Hogy vegyem rá szüleimet, hogy vegyenek egy új telefont?
Negyvenezerből már olyan telefont lehet venni a Tesco-ban, hogy talán még a Pokémon Go is megy rajta.
Teljes mértékben megértem a szüleidet, ha így nem vesznek neked felső-kategóriás telefont. Nekem a szüleim mindig a legolcsóbb, legtöbbet tudót keresik, 20-30-40 ezrekért. Apu kb havonta váltja, folyton eltöri vagy megunja, de az is van olyan szinten, mint egy IPhone 6 vagy Samsung s7, sőt, még jobban meg is éri. Ha ilyen helyzetben vagytok, tényleg, akkor elégedj meg egy olyannal. Nem azt mondom, hogy nem szabad álmodozni, azt mindig kell , csak tisztában kell lenni az ár-érték arányokkal és a helyzetünkkel. Te tisztában vagy mind a kettővel. Nem értem, akkor miért ragadtál le egy 170 ezres telefonnál...
Drága gyermek miért nem tudsz drogozni mint más normális kamasz!
Amúgy öszintén miért kell iphone vagy 100-200ezres telefon?!
Mi olyat tud amit egy 40-60 ezres nem?!...
Más örül ha van fedél a feje felett,futja rezsire,netre és családtagonként 1 darab mobiltelefonra.Nálunk nagy beruházásnak számitott a 3 darab egyforma HomTom Pro 17 ,darabja 25 ezer forint volt igy viszont nincs vita a kinek a telefonja jobb kérdésbe.A ramja 2gb.Android 6.0ás .Memoria kártyából csak 1 kellett igy mindenkinek jutott 32gbs.A wifi van.Google fiók is,a fejenként 15gb tárhely + van két "régi" 50 gbs Mega tárhelyem.
A házi családkupaktanácsunk (én,párom ,unokaöcsém) tervbe vett 1 darab laptop megvásárlását közös használatra,de anyagi kereteinkből kiindulva legkorábban novemberre lesz abból is max valami.A rászánt keret maximum 50 ezer forint!HA nem jön közbe egy csőtörés vagy nagy vihar ami szétszedi az áramhálozatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!