Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá szüleimet,...

Hogy vegyem rá szüleimet, hogy vegyenek egy új telefont?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, most ment tönkre a 6 éves Samsung Galaxy Ace-m és nincs telefonom így. :( Szegény család vagyunk, épp megélünk. Persze húgomnak tudtak venni ( 6 éves ) egy tabletet, de nekem telefont nem. Diákmunkát most hagytam abba, mert már 1 hónapja dolgozok heti 3 napot és semmit nem keresek, így max 2 év alatt jönne össze egy telefon, de nekem most kell. :(

2016. júl. 16. 23:31
1 2 3 4 5
 21/49 Lord Hidan válasza:
95%
És miből fizeted majd a mobil netet?
2016. júl. 17. 10:31
 22/49 anonim ***** válasza:
74%
Áruld már el, hogy miben használnál ki egy akkora telefont? Beszarok, mikor ezek a plázapicsi tiniri*bancok is jönnek az új S6-al meg S7-el.. Na és mit csinálsz a telefonon? Erre jön a válasz: Hát mit csinálnék? facebookozok meg netezgeteg. Erre kell b*zdmeg 170 ezer forintos telefon... Erre egy 30 ezer telefon is bőven megteszi...
2016. júl. 17. 10:40
 23/49 anonim válasza:
21%

Mire gondol az a felnőtt ember, aki prostitúcióra bíztat egy tinédzser lányt? És az, aki szidalmazza? Tény, hogy rosszul gondolkodik, de a legtöbb tini ilyen értékrenddel él, legtöbbször nem a saját hibájából, hanem pont, hogy a szülőkéből, mivel nem beszélgetnek eleget. Ő sem azt tanulta meg a munkából, hogy mennyire keményen kell dolgozni akár még egy telefonért is, hanem azt, hogy gyorsabb pénzkeresési lehetőséget, vagy mások kihasználását kell választania, ha célba akar érni. Attól, hogy itt így nevezik sokan és elhordják mindennek, valódi segítséget nem adunk neki. Nem a telefon a lényeg ebben, én úgy látom, hanem az, hogy itt van egy értékválságban szenvedő 16 éves lány, és szó szerint senki nincs, aki odafigyelne rá annyira, hogy helyre billentse, szeretettel.

Szüleid mit mondtak, amikor új telefont kértél?

2016. júl. 17. 10:47
 24/49 anonim ***** válasza:
86%
Amikor 170 rugós telefont kért pokemon go-ra? Remélem egy pofont is lenyomtak kíséretben... Arra, hogy ő telefonálgasson, facebookozgasson, netezgessen megteszi egy akkora összegű telefon, mint amekorra összeg nála van.
2016. júl. 17. 10:50
 25/49 Trevor. ***** válasza:
54%

A Galaxy Ace sosem volt egy felsőkategóriás telefon, de neked most Galaxy S7 kell...

Az már egy jó pont, hogy elmentél dolgozni. Tény, hogy 639Ft-os bruttó órabérrel (árufeltöltőként kétlem, hogy többet kapnál) heti 3 nap melóból nem sok pénzt kapsz. De még mindig jobb, mintha csak a szüleidtől kérnél pénzt telefonra. Azt írtad, hogy van 40K-d. Ennyiért egy Vernee Thor a legjobb választás, bár ha 5 évre akarsz, akkor ne noname kínaiak között nézz körül, hanem valami márkásabbat keress (és itt nem a Samsung vagy Apple készülékekre gondolok, mert azok mind túl vannak árazva, max használtan éri meg). Ha nem akarnál játszani, mondanám vegyél egy Nokia, akarom mondani Microsoft Lumia 640 LTE telót, de ha játék kell, akkor vagy használt iPhone 5/iPhone 5s vagy LG Nexus 5. Újonnan már 43K körül is találni Xiaomi Redmi 3-at.

2016. júl. 17. 11:27
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

A Pokemon go miatt kell egy ilyen telefon???

Te jó ég....

2016. júl. 17. 11:27
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
2 hétig ehetne az egész családod annyi pénzből amennyit képes lennél elkölteni egy rossz telefonra. Ezt felfogtad? Ha ilyen helyzetben lenne a családom én inkább nekik segítenék, ahelyett hogy túlárazott mobiltelefont akarnék venni Pokémon Góra.
2016. júl. 17. 11:28
 28/49 anonim ***** válasza:
65%
iPhone a legrosszabb választás játékra :D
2016. júl. 17. 11:32
 29/49 anonim ***** válasza:

Csak óvatosan a válaszokkal Hölgyeim és Uraim! Én hirtelen felindulásból a politika témakörben tettem fel éjjel a 'kinek a hibája, hogy a szegényeknek nem telik S7-re?' kérdést, többek közt ezt az esetet hozva fel példának. Órákon belül törölték.

A kérdés nem szó szerint így volt... mert a hibást az autó irányítására alkalmas, elől, bal oldalon lévő kezelőszervben véltem megtalálni - amit nyilvánvalóan iróniának szántam. Jött is 3 válasz az éjjel, nagyjából ilyesmik, mint fentebb. "Fent az ernyő, nincsen kas..." No reggelre szőrén-szálán eltűnt az egész, én meg kaptam egy figyelmeztetést.

2016. júl. 17. 12:29
 30/49 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű a tabletet testvérednek nem galaxy s7 árban vették.. Hanem pl 15 ezerért. Mert az alsó hangon 250-300 ezer forint. 1.5 havi fizetésem úgy, hogy 12 órában dolgozok havi 200 óra körül. Nappal éjszaka, hétvége, ami rám esik. Nem vagy tisztában miért mennyit kell dolgozni. Van telefon 30-40 ezerért is jó, pl Samsungban.
2016. júl. 17. 12:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!