Hogy vegyem rá szüleimet, hogy vegyenek egy új telefont?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, most ment tönkre a 6 éves Samsung Galaxy Ace-m és nincs telefonom így. :( Szegény család vagyunk, épp megélünk. Persze húgomnak tudtak venni ( 6 éves ) egy tabletet, de nekem telefont nem. Diákmunkát most hagytam abba, mert már 1 hónapja dolgozok heti 3 napot és semmit nem keresek, így max 2 év alatt jönne össze egy telefon, de nekem most kell. :(2016. júl. 16. 23:31
31/49 anonim válasza:
Utolsó vagyok, ez most komoly? Pokémon Go?? B.azdmeg a zombi apokalipszis ELKEZDŐDÖTT. Nyomi...
32/49 A kérdező kommentje:
A samsung galaxy a5-t szeretném akkor, az szerintem jó lenne, 60 e forint jófogáson.
2016. júl. 17. 12:43
33/49 Lord Hidan válasza:
34/49 A kérdező kommentje:
2016-os
2016. júl. 17. 12:52
35/49 anonim válasza:
Ez egy teljesen korrekt telefon.
36/49 Költőnő? válasza:
Az s6 és az s7 még vagy 5 évig nem lesz olcsó telefon.
37/49 anonim válasza:
Én is szeretnék sok mindent, de ha nincs rá pénz, ennyi idősen már fel kell fogni, hogy akkor nem megy. Ha nem akarsz érte dolgozni, érd be azzal, amit kifut a pénzed. 16 évesen már meg kell tudnod érteni, hogy a szüleidnek nincs pénze drága telefonra.
Hidd el, fel lehet nőni pokemon go nélkül. Én pl azt sem tudom, mi az.
38/49 Trevor. válasza:
#36 Azért erre én nem vennék mérget. Használt Galaxy S6 70-80K-ért már kapható. S5 már 45K-ért van használtan. Láttam már használt Galaxy S3-at 12K-ért. Az ilyen flagship telefonok gyorsan veszítenek az értékükből, ahogy jönnek ki az újabb szériák. Használtan érdemes csak régebbit venni, boltokban max raktáron ragadtakat találni, jó drágán (sufnigsm garancia meg amúgy is egyenlő a 0-val).
39/49 anonim válasza:
Még mindig ott tartunk, hogy 60 ezer forintos telefont akarsz arra amire egy 30 ezer forintos telefon is bőven megteszi :) A sok lepontozót pedig köszönöm, mert ezzel is tudom, hogy a sok kirakatf@$zfejnek a lelkébe gázoltam és igazam van.
40/49 anonim válasza:
És látszódik, hogy a kérdező is egy birka aki megy a tömeg után... Ha most az lenne a menő hogy a csajok leszedik a bicikliről az ülést és análba beleülnének, és erről szelfit töltenek fel facebook-ra, akkor a kérdező is ezt csinálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!