Hogy vegyem rá szüleimet, hogy vegyenek egy új telefont?
11/49 Lord Hidan válasza:
Van 40ezred és nem vagy képes telefont venni ember??? Ja boccs neked s7 kell mert neked máá nem is jó egy használt jó kis teló. Ennyire nagy ember akarsz lenni vegyél egy használt s5-öt ennyiért már dobálják őket. Csak úgy megsúgom neked hogy 45ezerből én egy Huawei P8 lite-ot vettem szinte teljesen újonan garanciásan de használtan. Teljesen jól elvagyok vele és nem sír a szám a legujabb telefonokért ha nincs pénzem rájuk
2016. júl. 17. 08:12
12/49 Lord Hidan válasza:
Ne mond már nekem hogy egy ilyennel [link]
vagy egy ilyennel nem elégednél meg [link]
Ha pedig nem akkor így jártál nem is kell neked telefon a kezedbe akkor. Inkább add oda anyádéknak a pénzt
2016. júl. 17. 08:21
Kérdezö van 40000 ft és nem tudsz telefont venni ? Ne vicelj
5 colos lenovot lehet venni enyiért ,microsoft telot,ne menőzni akarj egy telefonal ha nincs telefonod most hanem telefonálni .
2016. júl. 17. 08:44
Hát bammeg, 160 ezres telót én se vennék egy gyereknek, akkor se milliomos lennék. Ha holnap leejted és eltörik akkor miven? Sírsz, hogy megint kéne új? Ne vicceljünk már, ez az árketegória nem neked való, fogd fel végre a kis agyaddal!
2016. júl. 17. 08:52
Ha lejjebb adnád az igényeidet, akkor lehetne telefonod. Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród él. Ha tudod mit jelent ez a mondás. De legalább nem iphone 6 kéne. Ez is csoda.
2016. júl. 17. 08:53
16/49 anonim válasza:
16 évesen azért dolgoztam, hogy a szüleimnek segítsek. Egyetlen vasat sem tartottam meg. Te pedig 150et költenél egy telefonra, amikor saját bevallásod szerint is nélkülöztök? Ilyenkor hol marad a tinik híres igazságérzete??? :(
2016. júl. 17. 09:02
az ace 2011-ben jött ki.. neked meg s7 kell.. anyádék helyében vennék neked egy régi nokiát és csókolom.
2016. júl. 17. 09:38
akkor gondolom elég leppukkantan nézel ki,ha szegények vagytok-de akezecskédben ott virítana egy csillogó új telcsike ,ugye ?! EZ olyan ,mint a koszos cigók a béemvéjükbe,szánalmasok....mint te is. Egyébként ,ha nem akarsz dolgozni,de pénzt akarsz,16 évesen már a testeddel tudsz pénzt keresni.....
2016. júl. 17. 09:52
megsugom ugyan azok az arcok hivnak fel az ócsóóó mint a dög drága telefonon.
aztán semmivel sem leszel faxább gyerek ilyennel.
buta tinifaxni. 16 évesen ment tönkre a telód 6 évesen. tehát 10 évesen már kaptál telefont ugy, hogy szegények vagytok, épp csak megéltek.
Tehát marha gyorsan hagyd abba a nyavajgást!!! telefonálásra rengeteg használt telefont lehet kapni.
Az agymosás már müködik nálad is :( a fogyasztói társadalom nagyszersü tagja leszel.
gratulálok :( :( sokra fogsz menni az életben :( -bocsánat-
én felnőtt léttemre vigan elvagyok a régi (mondhatni ősrégi nem érintős nokiámmal) és nem érzem a hiányát a sok ökör alkalmazásnak.
2016. júl. 17. 09:56
20/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ajánlatokat, remélem elfutnak rajta a Pokemon Go.
Kapcsolódó kérdések: