Ha apám letiltott facebookról, írjak neki levelet vagy ez már zaklatásnak fog számítani?
"Jó,felfogtam nem kell több válasz."
Figyelj, nem kell bedurculni. Ha mindenképpen írni akarsz neki, akkor írj. Te dolgod. De utána ne sírj, hogy "jobb"
esetben válaszra sem méltat, rosszabb esetben elküld a francba.
hát, ha te ezekből az üzenetekből ezt vontad le, akkor tényleg az vagy... :)
akkor írj nyugodtan, de ha te sérülsz, ne gyere vissza hisztizni
szerintem itt vagyunk egy páran, akik már tapasztaltak egyesmást az életben, és kicsivel nagyobb belátásunk van az életre, mint neked 16 évesen, de ezen most úgy is fel fogsz háborodni, de sajnos ez az igazság, bár, vannak dolgok, amiket saját magunk kell kitapasztalni, de ha már ennyien tanácsolják, hogy légy észnél, igazán elgondolkodhatnál, nem kell durcimurcizni, mint egy 8 éves
Ha jogilag nem mond le rólad akkor köteles gyerektartást fizetni. Azt fizeti egyáltalán?
Tulajdonképp ha meghal akkor örököse is vagy.
Arra nem gondoltál hogy talán a 25 éves lotyója lép be a profiljába és ő tiltott le téged?
Ha jogilag nem mond le rólad nincs értelme annak hogy letiltson. Mert kb. igy az örököse is vagy ha nem végrendelkezik.
Azokat a válaszokat nem láttam. :)
Azonban azért az is a korosztályod sajátossága, hogy mennyire felnőttnek tartjátok magatokat. :D Szerinted mást nem néztek 16 évesen gyereknek? :) Pedig mások is értelmesek. :) Nem az értelmen múlik, mennyire vagy érett. Majd ha teljesen egyedül intézed a saját ügyeidet, kiállsz az igazadért, lesz szakmád, saját munkád, és el tudod magad tartani, majd akkor leszel elég érett. Tudom, hogy nem tetszik, amit írok, de sajnos ez az igazság, én is ilyen voltam ennyi idősen, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!