Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha apám letiltott facebookról,...

Ha apám letiltott facebookról, írjak neki levelet vagy ez már zaklatásnak fog számítani?

Figyelt kérdés
Szóval...apámat sosem érdekeltem ebbe most nem megyek bele a lényeg , hogy megmondta mikor megszülettem hogy nem kellek neki.Sajnos nekem senkim nincs semmilyen rokonom,csak anyukám de igazából ő is csak félig.Azon kívűl senki.Semmilyen unokatestvér,keresztanya,nagyszülő...Gondoltam ennyi év eltelt hátha kíváncsi lenne rám mert csak rokonok vagyunk..Bejelöltem facebookon erre letiltott.Nem értem miért.Azon gonolkodok most , hogy postai úton küldenék neki levelet,mert nagyon szeretném megismerni a saját apámat.Van egy barátnőm akinek a szülei a felügyeleti jogon veszekednek,engem meg utál a saját apám pedig semmiről nem tehetek..emiatt kezdek depressziós lenni.A lényeg:Ti írnátok neki?Emiatt feljelenthet vagy valami , hogy zaklatom? Aki hasonló helyzetben van tudna tanácsot adni? 16/L

2016. júl. 16. 13:46
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
en elmultam 60 eves es nem ismerem az apamat, mert elvaltak amikor fel eves voltam. egyszer meg akartam ismerni 14 eves koromban es kozolte hogy hagyjam beken es akadjak le rola nem erdekli a sorsom. miert futsz olyan szeker utan ami nem vesz fel? hagyd beken felejtsd el.
2016. júl. 18. 10:15
 42/49 anonim ***** válasza:
78%

"Jó,felfogtam nem kell több válasz."

Figyelj, nem kell bedurculni. Ha mindenképpen írni akarsz neki, akkor írj. Te dolgod. De utána ne sírj, hogy "jobb"

esetben válaszra sem méltat, rosszabb esetben elküld a francba.

2016. júl. 18. 21:28
 43/49 A kérdező kommentje:
#42 Nem "bedurcultam"😁 Felfogtam amiket írtatok csak a végére már olyan támadó üzenetek jöttek.Ezért írtam.És itt tényleg szeretném már lezárni ezt s témát...felfogtam:szerintetek kib.szott hülye vagyok😊
2016. júl. 18. 21:37
 44/49 anonim ***** válasza:
56%

hát, ha te ezekből az üzenetekből ezt vontad le, akkor tényleg az vagy... :)

akkor írj nyugodtan, de ha te sérülsz, ne gyere vissza hisztizni

szerintem itt vagyunk egy páran, akik már tapasztaltak egyesmást az életben, és kicsivel nagyobb belátásunk van az életre, mint neked 16 évesen, de ezen most úgy is fel fogsz háborodni, de sajnos ez az igazság, bár, vannak dolgok, amiket saját magunk kell kitapasztalni, de ha már ennyien tanácsolják, hogy légy észnél, igazán elgondolkodhatnál, nem kell durcimurcizni, mint egy 8 éves

2016. júl. 18. 21:54
 45/49 A kérdező kommentje:
#44! Nem értessz, tényleg felfogtam!Örültem is a válaszoknak.És meg is fogadom őket :) Csak volt néhány aki olyan formában írt hogy muszály voltam jelenteni(törölték).pl apádnak nem kell ilyen zabi mint te meg hasonlók..Azért írtam hogy már elég ennyi tanács is bem jell több.Szánalom hogy állandóan lenézitek a kissebbet attól mert csak 16 vagyok még lehetek értelmes.
2016. júl. 18. 22:56
 46/49 anonim ***** válasza:

Ha jogilag nem mond le rólad akkor köteles gyerektartást fizetni. Azt fizeti egyáltalán?

Tulajdonképp ha meghal akkor örököse is vagy.

Arra nem gondoltál hogy talán a 25 éves lotyója lép be a profiljába és ő tiltott le téged?

Ha jogilag nem mond le rólad nincs értelme annak hogy letiltson. Mert kb. igy az örököse is vagy ha nem végrendelkezik.

2016. júl. 19. 00:41
 47/49 anonim ***** válasza:

Azokat a válaszokat nem láttam. :)

Azonban azért az is a korosztályod sajátossága, hogy mennyire felnőttnek tartjátok magatokat. :D Szerinted mást nem néztek 16 évesen gyereknek? :) Pedig mások is értelmesek. :) Nem az értelmen múlik, mennyire vagy érett. Majd ha teljesen egyedül intézed a saját ügyeidet, kiállsz az igazadért, lesz szakmád, saját munkád, és el tudod magad tartani, majd akkor leszel elég érett. Tudom, hogy nem tetszik, amit írok, de sajnos ez az igazság, én is ilyen voltam ennyi idősen, mint te.

2016. júl. 19. 20:28
 48/49 A kérdező kommentje:
#47 Oké:)
2016. júl. 19. 23:07
 49/49 anonim ***** válasza:
100%
Én a 33-as vagyok! Engem nem ismert el az apám, pedig anyáék házasok! Tudod mit gondolok? Most vagy annyi éves, hogy ez a téma feszeget. Egy próbát megér, ha nem jön be, tapasztalatot nyersz és le tudod zárni.
2016. júl. 20. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!