Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha apám letiltott facebookról,...

Ha apám letiltott facebookról, írjak neki levelet vagy ez már zaklatásnak fog számítani?

Figyelt kérdés
Szóval...apámat sosem érdekeltem ebbe most nem megyek bele a lényeg , hogy megmondta mikor megszülettem hogy nem kellek neki.Sajnos nekem senkim nincs semmilyen rokonom,csak anyukám de igazából ő is csak félig.Azon kívűl senki.Semmilyen unokatestvér,keresztanya,nagyszülő...Gondoltam ennyi év eltelt hátha kíváncsi lenne rám mert csak rokonok vagyunk..Bejelöltem facebookon erre letiltott.Nem értem miért.Azon gonolkodok most , hogy postai úton küldenék neki levelet,mert nagyon szeretném megismerni a saját apámat.Van egy barátnőm akinek a szülei a felügyeleti jogon veszekednek,engem meg utál a saját apám pedig semmiről nem tehetek..emiatt kezdek depressziós lenni.A lényeg:Ti írnátok neki?Emiatt feljelenthet vagy valami , hogy zaklatom? Aki hasonló helyzetben van tudna tanácsot adni? 16/L

2016. júl. 16. 13:46
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
#20 Kössz az őszinte véleményt csak sajnos nem az volt a kérdés , hogy kivel vam gond.;)
2016. júl. 16. 15:25
 22/49 anonim ***** válasza:
0%
Senki sem kívàncsi ràd kérdező az a baj :/
2016. júl. 16. 15:40
 23/49 A kérdező kommentje:
#22 Sajnos gondolom ki vagy.De akkor miert vagy itt?Artottam en neked?☺
2016. júl. 16. 15:42
 24/49 A kérdező kommentje:
A 48 szazalekoddal biztos ertelmes lehetsz😊
2016. júl. 16. 15:42
 25/49 anonim ***** válasza:
90%
Kedves 22. valaszolo! Nagyon intelligens lehetsz valoban... Azert az h senki nem kivancsi ra, ez teljes mertekben nonszensz. Most gondolj bele a helyzetebe, h milyen nehez idoszakon megy at, neked hogy az esne, ha mondjuk bennelennel ugyanebben a helyzetben, es ehhez hasonlo valaszokat kapnal? Rohejes.
2016. júl. 16. 15:50
 26/49 A kérdező kommentje:
#25 hagyjad szerintem o az akivel az elobb itt beszeltem csak megsertodott mert nem kuldtem magamrol kepet.
2016. júl. 16. 15:52
 27/49 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ilyen apád van, de ne keresd. Elég hasonló helyzetben vagyunk, az én szüleim 2 éves koromban elváltak, attól kezdve 2 hetente láttam apám, aztán 10 éves koromban úgy döntött, eleget szülősködött, lelépett. Azóta soha nem keresett, nem üzent, és én sem tettem, bár fiatalabb koromban gondoltam rá. Ma már nagyon örülök, hogy nem írtam neki, nem érdemelné meg, ő döntött így, én tiszteletben tartom a döntését, soha nem fogom keresni. Ha egyszer térden állva könyörögne az ajtóm előtt, akkor sem bocsátanék meg neki, és lehet, hogy abba belemennék, hogy szökőévente egyszer beszéljünk, de amúgy még ennek sem érzem szükségét. Ő lemondott rólad, nélküled alakította ki az életét, hogy miért, azt nem tudjuk, de tartsd ezt tiszteletben, még ha nehéz is.
2016. júl. 16. 15:59
 28/49 A kérdező kommentje:
#31 Köszi az értelmes választ!Csak az a furcsa hogy ő jogilag viszont nem akar lemondani rólam(mert van apasági tesz is meg minden de nem nagyon értem ezt hogy van 16 éves létemre sajnos) és hiába kértük pl mukor útlevelet akartunk csináltatni nem mondott le rólam.
2016. júl. 16. 16:03
 29/49 A kérdező kommentje:
#30 Valóban jogod van leírni amit gondolsz csak tudod nem mindegy milyen formában írod.Bocsi ha meg lettél bántva azzal hohy bunkó vagy de hát gondold át mégegyszer.☺
2016. júl. 16. 16:06
 30/49 anonim ***** válasza:
27%
Na jó, az egyik 48%-ost felpontozom, és meglátom, hogy kinek emelkedik a százaléka. Akkor megtudjuk az igazat. Ezért kéne a felhasználónevet kiírni, hogy ne legyen kavarodás.
2016. júl. 16. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!