Apám miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Annyira elegem van, hogy állandóan én vagyok a szar. Van egy testvérem aki 'dolgozik' gyakorlata van. Apám meg folyton azzal cseszeget, hogy én szeptemberig nem fogok csinálni semmit? Miért mit csináljak? Amikor gyakorlatom volt, engem le se szartak. Meg se kérdezték hogy mit csináltam. Bezzeg az hogy a tesóm megbukott az nem baj. Lassan egy éve azt hallgatom hogy nem tudom mennyi 2+2? Mert hogy nem vagyok jó matekos, de mégsem buktam meg. Nem értem hogy miért csinálja ezt...
15/L
2016. júl. 14. 21:03
1/5 A kérdező kommentje:
Anyám is mondja hogy lusta vagyok és hogy nem csinálok semmit.. Amikor a testvérem helyett is én takarítok ki. Tegnap kiöntötte az innivalóját, kb 1 óra múlva takarította fel. Amikor mondtam anyámnak hogy miért nem szól neki? Hogy takarítsa fel, erre azt mondta mert ő jó gyerek. De ha én véletlenül összetörök egy poharat egyből elkezd velem ordibálni.
2016. júl. 14. 21:09
2/5 anonim válasza:
Szomorù, hogy igy van. Nem szabadna a szulok kulonbséget tegyenek a gyerekeik kozott. Ha gondolod, irhatsz privàtot, beszélgethetunk - hasonlo korulmények kozott nottem fel. Kitartàst!
3/5 anonim válasza:
Hát igen,ez kőkemény kivételezés. Ki kell bírnod,bár tapasztalatból tudom hogy nehéz.
4/5 A kérdező kommentje:
Persze, tudom hogy ki kell bírnom, de néha rohadt nehéz amikor látom hogy le se szarnak. Meg egyébként úgy jóba vagyok a testvéremmel, nem akarok ellene lenni. De bánt az is, hogy ő sem tesz semmit. Őt nem is érdekli...
2016. júl. 15. 14:24
5/5 anonim válasza:
Szanalmas dolog ez egy szulo reszerol.De majd ha felnottok rajonnek hogy a testveredet milyen eletkeptelennek neveltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!