Ha apám letiltott facebookról, írjak neki levelet vagy ez már zaklatásnak fog számítani?
Láthatóan nem akarja veled felvenni a kapcsolatot. Sajnos vannak ilyen "szülők".
Hagyd békén, én ezt javaslom.
#3: Már eldöntötte, hogy nem akar vele kapcsolatba lépni...
Írhatsz neki levelet, de lefogja szarni magasról. Csak felk.rod az agyát vele. Szerintem el sem fogja olvasni... Megmondta, nem érdekled és kész. Ne pazarold rá az idődet.
kinél laksz most? örökbefogadtak?
én a helyedben nem írnék. elég egyértelmű jelzés,hogy 16 éven keresztül nem volt rád kíváncsi és ahogy próbáltál közeledni egyből letiltott. sajnálom,hogy ilyen veled. mindenki megérdemelne egy normális apát. de ezt dobta a sors, nem igazán tudsz mit tenni. ne keresd. neki kéne keresnie amúgy is, ő a felnőtt, ő a szülő. valószínűleg nem érdekled, van másik családja. ilyen metalitású embert ne is akarj megismerni.
próbálj teljes életet élni így is.
Írd meg a levelet neki. Feladni se muszáj,sokszor segíthet màr csak az is hogy leírod...
Én nem kapálóznék egy ilyen ember után, úgyis jó eséllyel csak fájdalmat fog okozni!
te tényleg egy olyan embert védesz, aki sosem volt rád kíváncsi és azonnal le is tiltott, amikor megpróbáltad felvenni vele a kapcsolatot? miért akarod még jobban megalázó helyzetbe hozni magad? az ilyen férgeket el kell engedni, és örülni kell, hogy sosem volt hozzá közöd
hidd el, rengetegen vannak olyan helyzetben, hogy már csak egyetlen élő rokonuk van, vagy akinek sosem volt jelen az életben egy apa, vagy akit kitagadt a saját családja..., túl kell ezen lépni és élni a saját életedet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!