Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van egy nevelőapám, és folyama...

S.Anonymus kérdése:

Van egy nevelőapám, és folyamatosan szekál. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Ugye most nyári szünet van, és otthon vagyok, és semmi érdekes nem történik velem igazándiból, plusz még a nevelőapám egy különféle mutatvány (az még rátesz egy lapáttal, hogy még pocsékabb legyen a nyári szünetem).

Állandóan szekál, nem hagy békén, mindig valamit belémköt, úgy csinál, mintha én lennék a szolgája (ugráltat), ha hazaér a munkából a feszkót rajtam veri le. Amikor pedig anyának kipanaszkodom magam, akkor folyamatosan azt kapom vissza, hogy a nevelőapádnak igaza van. Ha unatkozik, és látja hogy egy kicsit gépezek, bejön, és feladatokat oszt ki... Ráadásul ha szólok neki pofánvág, és bepukkad. Már nagyon elegem van. (Jah, és persze anya előtt eljátssza a rendi apucit)...

Mit kéne tennem?

2016. júl. 15. 09:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
44%

Már a nagymama is írt nekem privátba :)

Azt mondja hogy jogosan ütik a gyereket mert a gyereknek elsősorban kötelességei vannak, csak utána jogai.

Nagyon remélem hogy a kérdező felhívja a kék vonalat. Az ilyen megrögzött bántalmazó szülők (nevelőszülők) megérdemlik a börtönt!

2016. aug. 31. 19:53
 22/27 A kérdező kommentje:
Nem ijen segítséget és feleleteket szerettem volna kapni. Anyának igaza van abba hogy tényleg csak kétszer kaptam szájracsapást mert mérges voltam és csúnyán viselkedtem anyával...csak nekem rosszul esett akkor egy vita amikor a kérdést írtam ide. Megbeszéltem anyával ma mindent és nem fogok többet ilyet csinálni. elmondta anya is hogy csak jót akarnak nekem és nagyon szeretnek engem.
2016. aug. 31. 21:14
 23/27 anonim ***** válasza:
64%

A kerdezö elmondta h a nevelöapa mikor olyanja van , rányit es feladatokat osztogat , es ha nem engedelmeskedik akkor " pofánvág" ....

Tehat NEM 2 MAFLÁS rol volt szo , hanem rendszeres bántalmazásról.

En ha irtam azert irtam , h segitsek , pedig tudtam h minden segitö szandek ellenere ( kötelessegnek erzem ) köszönet nem lesz, söt lepontozás , de nem érdekelt , segiteni akartam

2016. aug. 31. 21:48
 24/27 LyLy80 ***** válasza:
2 alkalommal kb. 8 év különbséggel kapott egyet-egyet a szájára a tiszteletlenségért! És mi vagyunk megrögzött gyerekverők, akiknek börtönben a helyük??? Közben meg a kislány olyan körülmények között él, amiről sok gyerek csak álmodik? Már ne haragudjon, de az Ön hozzáállására csak egy szó illik: Szánalmas!
2016. aug. 31. 21:49
 25/27 anonim ***** válasza:
57%

Az anya barmennyire is védi a férfit , rossz házasságban él, régóta, csak nem akar szembesülni vele.

Akik közt müködik a kapcsolat minden téren , azok szivesen fogadnak vendéget, szeretik egymás családtagjait, jó veluk egyutt lenni.

Ahol nincs igy , ott sántit a kapcsolat , es kulsö " ellenségeket " keresnek, elzárkóznak vagy egymas csaladjat szekirozzák.

Ez mind mind egy rossz minösegu kapcsolat ismertetöjelei.

A válás közeleg....

Maholnap a mostoha apa nemcsak feladatok kiosztasara lep a kislany szobajaba , egyelöre teszteli meddig mehet , határ a csillagos ég, aztan majd ha zaklatni kezdi , es a kislany elmondja , megint jönnek a krokodilkönnyek es hisztérikus zokogás , áldozatszerep " Jaj hát én ??? "

2016. aug. 31. 21:55
 26/27 LyLy80 ***** válasza:
Azért Önnél van baj nem kevés! :-D
2016. aug. 31. 22:08
 27/27 anonim válasza:

Hát itt mennyi idióta van :D

A szülő(k) nevelő szándékkal verik meg a gyereket. A verés pedig erre durva szó,mert ez csak egy pofon. Én 14 éves fiú vagyok most,és jobban megtanulom a dolgokat egy-egy pofon után,mintha az egész szabadidőmet elvennék egy hosszabb beszéléssek,hogy"ezt így,ezt úgy,nem jó,ez azért sz@r...". Inkább elviselem a pofont. Nem mondom,hogy kellemes lenne,de egy életre megjegyzem. Aki nem veri a gyereket,az nevelje úgy a sajátját! Kíváncsi vagyok,hány évesen lesz belőle drogos.

Mondom ezt taknyos kis 14 éves létemre.

2018. jan. 3. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!