Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van egy nevelőapám, és folyama...

S.Anonymus kérdése:

Van egy nevelőapám, és folyamatosan szekál. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Ugye most nyári szünet van, és otthon vagyok, és semmi érdekes nem történik velem igazándiból, plusz még a nevelőapám egy különféle mutatvány (az még rátesz egy lapáttal, hogy még pocsékabb legyen a nyári szünetem).

Állandóan szekál, nem hagy békén, mindig valamit belémköt, úgy csinál, mintha én lennék a szolgája (ugráltat), ha hazaér a munkából a feszkót rajtam veri le. Amikor pedig anyának kipanaszkodom magam, akkor folyamatosan azt kapom vissza, hogy a nevelőapádnak igaza van. Ha unatkozik, és látja hogy egy kicsit gépezek, bejön, és feladatokat oszt ki... Ráadásul ha szólok neki pofánvág, és bepukkad. Már nagyon elegem van. (Jah, és persze anya előtt eljátssza a rendi apucit)...

Mit kéne tennem?

2016. júl. 15. 09:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
36%

Ez a tipikus kettös szövetseg , hogy a 3 ikat bantalmazzák.

Gondolom h az önök hazassaga santit , es kell egy kulsö bünbak aki levezeti a feszultseget.

Ha elköltözne, valas kikerulhetetlen lenne

2016. aug. 31. 15:37
 12/27 LyLy80 ***** válasza:
24%
Az ilyen gondolatmenetek miatt van ennyi félrenevelt gyerek. Rendes nevelést nem kapnak. A mi korosztályunk még kapott. A mostani gyerekeknek meg ki kell nyalni a fenekét ahhoz,hpgy esetleg elvégezze az alap dolgokat.
2016. aug. 31. 16:41
 13/27 anonim ***** válasza:
Egy közönséges bűnöző vagy, és megakadályozod a lányod abban hogy feljelentést tegyen. Minden testi fenyítés tilos ebben az országban, te mocsok gyerekverő. Engedd feljelentést tenni, vagy nagyobb bajt hozol magadra ha kiderül hogy fenyegetéssel akadályozod meg hogy feljelentse a bántalmazó férjedet és véget vessen ezáltal a veréseknek.
2016. aug. 31. 16:53
 14/27 LyLy80 ***** válasza:
21%
Milyen veréseknek te agyi nyomorék? Te sosem kaptál szülői pofont? Bármit megtehettél? Ja lehet! Meg is látszik az agyi teljesítményeden! Részemről téma lezárva. Nekem egy dolog a lényeg, hogy a gyerek jó nevelést kapjon és becsületes ember váljon belőle. A sértegetés pedig téged minősít te agyhalott!
2016. aug. 31. 17:05
 15/27 anonim ***** válasza:

A nevelésben fontos a " fair" ség fogalma, h a tanultak lejöjjenek a gyereknek , megértse , épitkezzen belöle. Neki úgy jön le h bántalmazva van. Ha azt érzi , az az igazsag .

En hiaba mondom valakinek h szeretem , ha ö ezt nem érzi , akkor nincs úgy.

Vannak ilyen nök , es ferfiak , akik a " társukat " védik , nem a gyereküket , akkor SEM ha a gyereknek van igaza

2016. aug. 31. 17:42
 16/27 babóca04 válasza:
Csak annyiról van szó, hogy tegyél rendet a saját szobádban, ez nem lehetetlen kérés, ha mindig rend lenne és nem lennének a homijaid szanaszét,akkor szerintem nem lenne feszkó. Simán meg lehetne csinálni és akkor probléma megoldva, de azzal, hogy ide írtál, még nem lesz a szobádban rend.
2016. aug. 31. 18:06
 17/27 LyLy80 ***** válasza:
24%
Az fair, hogy a gyereknek minden jár és kötelezettsége nincs? Nincsenek nagy elvárások,nincs ütve és verve. 12 és fél év alatt két maflás nem gondolom, hogy a világ végét jelentené. A gyerek kamasz, aki mindent sértésnek és bántásnak vesz, még az alap dolgokat is. Az normális dolog lenne,hogy mindent ráhagyunk? Ne kelljen neki semmit csinálni és a szüleit nem kell tisztelje? Lehülyézhet, lehordhat mindennek következmények nélkül? Ha azt szokja meg, hogy a tetteinek nincs következménye, akkor mi lesz belőle? Hagyni kellene mindent rá és utána várni, hogy mi lesz a következmény? Mikor válik drogossá, bűnözővé azért mert mi mindent ráhagyunk következmények nélkül? Ma elbeszélgettem vele és elmondta, hogy mérgében tette fel a kérdést és megbánta. Mindenki törhet pálcát a fejünk fölött, de én csak azt kívánom, hogy soha ne legyen rosszabb körülmények között lévő gyerek, mint amiben ő él!
2016. aug. 31. 18:19
 18/27 LyLy80 ***** válasza:
24%
Azt pedig kikérem magamnak, hogy bűnöző lennék. Az a bűnöző, aki az olyan fiatal lányokat kirabolja és megerőszakolja,akik kint lődörögnek az utcán, mert a kifordult szülői értékrend és a nevelés hiánya miatt rossz társaságba keverednek és azt tesznek, amit akarnak. Akkor lennék bűnöző, ha ezt hagynám. Amíg megpróbálom a gyerekemet megvédeni és jó útra terelni, addig felelős szülőnek tartom magam, aki gyerekét becsületességre és tiszteletre neveli.
2016. aug. 31. 18:31
 19/27 anonim ***** válasza:
57%

Nevezheted ahogy akarod, nevelesnek , joindulatnak , latom te meggyözni masokat jöttél, nem a lanyodnak segiteni.

Vegulis a te gyereked , nem a fórumozóké , a te érdeked, h jól legyen , normalis esetben.

CSAK KET MAFLÁS, ismételgeted, h az semmi , a végtelenségig. Az EPP ELÉG ahhoz hogy egy lánygyerek megtanulja , hogy másoknak joga van megsérteni a testi integritását es megalázni , ha mer ellenkezni.

Én nem engednem h a ferjem, aki nem a gyerek biológiai apja , h rányitogasson a kamasz lányomra es ha úgy érzi , ütlegelni kezdje. Függetlenül attól h mennyit ad a közösbe.

Te kéne legyèl köztük a mediátor , konfliktus esetén, a békitö, ezek után amik köztuk törtentek (pofon) nem volna szabad a ferjedre bizni a viták megoldasat.

Te vagy köztuk a láncszem , te kell MEGELÖZD azt h ilyesmikre sor keruljön .

Új szabályok lefektetése.

Ez persze ha nem az a célod h elüzzetek a haztol , azon a cimen , h " becsuletes embert" akartok nevelni belöle.

Fújd a magadét

2016. aug. 31. 18:54
 20/27 anonim ***** válasza:

Új szabalyok lefektetése mint peldaul : kijelölni egy heten egy takaritasi napot , amikor rendbe kell tegye a szobajat . 1 nap . A het többi napjan tisztelni a maganszferajat , nem kell folyton a mostohaapja rányitogasson.

Kamaszlány , szuksege van ábrándozásra, zenehallgatásra , nyugalomra, lustálkodásra .

Ha be van csukva az ajtaja senkit ne zavarjon a szobajaban a rendetlenség.

2016. aug. 31. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!