Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy ezen megsértődi...

Normális, hogy ezen megsértődik, és elhord mindennek?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, mióta megszülettek, rendszeresen vigyázok a tesóimra (9 és 5 évesek). Ebbe persze beletartozik az is, hogy nyáron én vagyok itthon velük. Ezzel önmagában nagy baj még nem is lenne, ha emellett anya nem hirdetné rendszeresen, hogy semmit nem segítek (végülis, csak a háztartást vezetem helyette), illetve, hogy azt csinálok amit akarok, akkor, amikor akarom. A mai probléma az utóbbiból indul. 1 hónap szervezés után(!!) sikerült találni egy napot, amikor az egész családot bevonva ugyan, de el tudok menni a barátaimmal kirándulni. Ma anya úgy keltette a nagyobbik tesómat, hogy hát ha nem akar, nem kell elmennie, mert én biztosan szívesen itthon maradok vele (az időjárás pont nem érinti a programomat).10 perc hiszti után mondtam, hogy jó, akkor nem szívesen, de lemondom.Tesóm mondta rögtön, hogy ne mondjam le, tudja, mennyire vártam.Erre anya kiakadt,hogy de hát az idő is rossz,és ő is mennyivel nyugodtabb lenne,ha nem utaznék el, meg hát főzhetnék az esti baráti összejövetelére, meg bevásárolhatnék rá,kitakaríthatnék,stb. A reakcióm az volt, hogy ha a tesóm kéri, maradok, egyébként sem az idő, sem a bulija nem akadályozza a baráti összejövetelt. Utolsó szó jogán a fejemhez vágta erre, hogy nem igaz,hogy én mit meg nem engedek magamnak,és nekem ő nem is fontos, de akkor menjek; majd ezzel a lendülettel az esernyőm mellett a pénztárcámat is elvitte magával dolgozni. Most hívott apum, hogy mi történt reggel, mert anya felhívta, hogy mekkora szr szemét köcsög vagyok.......

2016. júl. 15. 07:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%

Nekem ha elvitte volna a pénztárcámat, akkor bementem volna a munkahelyére azzal, hogy

"Anya, véletlenül az én pénztárcámat is elvitted, kérem vissza! "

Ha elkezdett volna ott cirkuszolni, olyan balhét csináltam volna, hogy még a vezérigazgató és az úristen is lejön. mondtam volna ha azonnal nem adja vissza amit tőlem ellopott, akkor feljelentem a rendőrségen!

Hát anya az ilyen?? NEM!!! Egy őrült elmebeteg!

Az biztos, hogy tőlem senki nem lopna következmények nélkül.

A családomban nem szokásosak az ilyen kretén dolgok, de nem is hagynám..

Ha már nagykorú lettél, akkor nem szólhat bele mit csinálsz. Főleg ha tényleg ilyen sokat segítesz neki, azt meg kellene hálálja legalább azzal, hogy szabaddá tesz amikor programod van.

Ha meg nem akkor külön kel költözni tőlük aztán csináljon mindent ő maga! majd megtanulja mi az a "semmi" amit Te csináltál otthon.

2016. júl. 16. 08:51
 12/12 anonim ***** válasza:
62%
Hogy alakult
2020. jan. 11. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!