Normális, hogy ezen megsértődik, és elhord mindennek?
Nővérem ugyanígy viselkedik a gyerekével. A 14 évest csicskáztatja, hogy vigyázzon a 7 évesre, vásároljon, takarítson. Egy kirándulásra menne egész nyáron a 14 éves, amire nem mehet mert vigyázni kell a kicsire és a nyomorék nővérem nem képes 3 nap szabit kivenni.
Szóval anyád nem normális, ahogy az én tesóm sem az. Ezek elmebetegek és sajna gőzöm nincs, hogyan lehetne helyrerakni őket.
szard már le.
18 éves vagy. itt a nyár. nem a te feladatod otthon ülni egész nyáron a gyerekeivel. főleg,hogy ennyire hálátlanok és fel se fogják,hogy mennyit segítesz nekik.
menj el a haverjaiddal amikor akarsz, menj el diákmelózni, utána szórakozz,bulizz, kirándulj..élvezd a nyarat. a szüleid meg oldják meg.
nem mondom, a házimunkába segíts be továbbra is. pl a szobádat mindig tartsd tisztán, magad után mosogass és pakolj el. ennyi teljesen elvárható. de több nem.
a gyerekekre nem neked kell vigyázni + az egész házat takarítani stb.. az a szüleid feladata. minek vállalták a gyerekeket, hogyha nem tudják őket ellátni, nevelni?
más is megoldja, nyári ügyelet, nyári táborok, bébiszitter..
nekem is volt idősebb tesóm, mégsem rá voltam bízva ilyenkor, a szüleim normálisak voltak, nem akarták elrontani a tesóm nyarát azzal,hogy egész nyáron üljön otthon velem. teljesen érthető.
A család tud róla, sokan magyarázták már neki, hogy ez így nem feltétlenül jó, apa rengeteget veszekedett már vele ezen, de mintha a falnak mondanák. Így inkább nekem mondogatják, hogy nyugodjak meg, ha szeptemberben elköltözök (egyetem), majd rájön, mi az a "semmi", amit csinálok.
Apa segít rengeteget itthon nekem, szabadságon is lesz, ha tudja, elviszi magával az egyik tesómat a munkahelyére, de ez sem megoldás, nagyon sokat dolgozik. A nagyik is próbálnak segíteni (ők már hangsúlyozzák, hogy nekem, és nem anyának), de anyu anyukája a másik unokájához is sokat utazik, apa anyukája pedig szintén folyton jön-megy, ennek ellenére mondta, hogy jövő héttől nyár végéig akár hozzá is költözhet a nagyobbik tesóm, de ebből is csak a sértődés van anya részéről....
Én is ismerek ilyen "anyákat" és azt tapasztaltam eddig hogy ezzek a nők általában egy elvált,megkeseredett nők.
Akik már azt sem tudják mibe oltozenek hogy végre találjanak egy párt maguknak,csak az a baj hogy a természetileg viszont kibhatattlanok és senkinek sem kell mint normális kapcsolat vagy feleség. És ilyenkor jön az hogy, a gyereke életét is tönkreteszi,mert elsőnél neki kell ferjehez mennie ehhez viszont a gyerekeit csicskaztatja befogja mint hazvezeto nő aki takarít mos elatja a kisebb tesoit. És irigy is rád anyukád hogy te fiatal vagy. Ő is szeretné egyedülálló lenni és azt csinálni amit szeretné, csak arról elfeledkezik hogy már késő és nem látja be a hibáit, hisz mindenki hibás csak ő nem !
Általában az ilyen gyerekek hamar ferjehez mennek már csak azért hogy meneküljön a saját anyjától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!