Beszéljek anyukámmal arról hogy gyakran. Hallom őket?
Figyelt kérdés
Nemsokára új szobám lesz.A szüleimet kb 1 éve szoktam hallani hogy szexelnek,de egy tőlük távol eső szobám volt,most viszont lesz egy kisebb házátalakítás,és én a mellettük lévő szobát kapom,nagyon félek,hogy még többször fogom hallani,mert nagyon szeretem őket,és örülök hogy boldogok,de nagyon rossz hallani:(Szerintetek beszéljek erről velük?Vagy hagyjam?De nagyon fáj(nem tudom miért) már többször sírtam is miatta...Légyszi ne írjátok hogy szerezzek egy pasit és mi is csináljuk,meg hogy ne hisztizzek örüljek hogy boldogok,mert én örülök,de rosszul esik.Szóval mondjam el anyumnak hogy ettől félek?2016. júl. 14. 14:53
21/27 anonim válasza:
Szorol szora ugyanezt eltem at kisebb koromban.Minden este sirtam is miatta,az erzest nem tudom megfogalmazni de teljesen megertem a kerdezot.
Mindenkeppen beszelj veluk errol ! Ez nem normalis
22/27 anonim válasza:
Inkább szállj be te is, akkor nem fog zavarni.
23/27 anonim válasza:
Szia! Teljes mértékben megértelek. Igenis normális, hogy ez téged zavar olyan mértékben, hogy akár sírsz is miatta. Feleslegesnek tartom, hogy zenével nyomd el a "hangokat". Te is velük élsz, jogod van szólni olyan dolog miatt, ami zavar. :) Szerintem beszélj velük! Pirulni fognak és biztos nem fog megismétlődni! :)
24/27 anonim válasza:
Ha zavar, amikor a szomszéd az este fúr... szard le, a te faladon a lyuk hogyan lett? Emberek már... szerintem totál érthető, hogy zavarja. Nem az, hogy a szülei boldogak együtt, hanem az, hogy a nyögdécselés miatt nem tud aludni és ez a téma még kicsit kellemetlen neki.
Szólj nyugodtan anyukádnak egyébként. :]
25/27 anonim válasza:
A kilincsedre készíts egy papírkát, hogy : pihenek, átszűrődő nyögdécselésekkel kérem ne zavarjanak! Így nem kell szemtől szemben egyikőtöknek sem pirulni.
26/27 Anonymus God válasza:
Nem tudom, hogy kihalt e a téma, de valóban ülj le velük és mondd azt, hogy anya apa egy komoly dologról szeretnék veletek beszélni. Örülök neki, hogy szeretitek egymást, de ennek ellenére erről sajnos akaratom ellenére is értesülök :Dminnél jobban elhúzod barokkos körmondatokba a probléma leírását valamint mibenlétét akkor azt a befogadónak annál könnyebb lesz értelmezni és feldolgozni. Egyébként köcsögveszély: ha legközelebb ez a szitu nyiss be rájuk, halál sápadt és meglepődött képpel és mondd ezt: Te szent szar! Azt álmodtam, higy basznak a szomszéd szobában!!!😱😱😱
27/27 anonim válasza:
Amikor hallod őket írj nekik smst hogy halkabban vagy hívd fel őket. Ha le van halkítva a telefonjuk, akkor dörömbölj az ajtón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!