Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beszéljek anyukámmal arról...

Beszéljek anyukámmal arról hogy gyakran. Hallom őket?

Figyelt kérdés
Nemsokára új szobám lesz.A szüleimet kb 1 éve szoktam hallani hogy szexelnek,de egy tőlük távol eső szobám volt,most viszont lesz egy kisebb házátalakítás,és én a mellettük lévő szobát kapom,nagyon félek,hogy még többször fogom hallani,mert nagyon szeretem őket,és örülök hogy boldogok,de nagyon rossz hallani:(Szerintetek beszéljek erről velük?Vagy hagyjam?De nagyon fáj(nem tudom miért) már többször sírtam is miatta...Légyszi ne írjátok hogy szerezzek egy pasit és mi is csináljuk,meg hogy ne hisztizzek örüljek hogy boldogok,mert én örülök,de rosszul esik.Szóval mondjam el anyumnak hogy ettől félek?

2016. júl. 14. 14:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
34%

Azzal mire megy ha sír? Azzal akarja elnyomni a hangot? A szüleid figyelhetnének erre.

11. Nem azt írta hogy azt kiabálják hogy szeretik egymást, szexelnek.

Én betennék egy filmet zenet fej/fülhallgatón.

2016. júl. 14. 15:51
 12/27 anonim ***** válasza:
36%
Nekem ez a zene megoldás olyan fura, és akkor nem alszik?
2016. júl. 14. 16:04
 13/27 anonim ***** válasza:
60%
Most pont leírtad ami velem is történik. Én is sírok. Mond el nekik. Amúgy az előző válaszolók nagyon jókat mondtak/írtak.
2016. júl. 14. 16:07
 14/27 anonim ***** válasza:
63%
Miért fura a zene? Miért kellene aludnia? Nyilván nem annyira hangosak hogy felriad rá hajnalban/délutáni pihenés közben/este hanem alapból ébren van.
2016. júl. 14. 16:12
 15/27 anonim ***** válasza:
17%
#10 miért te már próbáltad?
2016. júl. 14. 16:12
 16/27 anonim ***** válasza:
90%

És ha éppen el akarna aludni, de a hang miatt nem tud, akkor mi van??

Erre nem gondoltatok?

És este mondjuk 10-11 körül nem árt, ha lefekszik, legalábbis suli időben

Kérdező, nyugodtan mondd meg nekik finoman, hogy téged zavar az, hogy hallod őket

2016. júl. 14. 16:19
 17/27 anonim ***** válasza:
4%
Nekem kellemetlenebb lenne felhozni mint betenni egy fülhallgatót/dugót. Miből gondolod hogy alvási időben szexelek?
2016. júl. 14. 16:22
 18/27 anonim válasza:
23%
Mikor hallod őket nyiss rájuk és ha másnap is hallod akkor is
2016. júl. 14. 16:46
 19/27 anonim ***** válasza:
7%
hany eves vagy? :)
2016. júl. 14. 16:48
 20/27 anonim ***** válasza:
91%

Megértem a kérdezőt, bár nem fogalmazza meg szabatosan az érzéseit. Nyilván nem "fáj" neki, hanem zavarban van, olyan tevékenységről értesül, ami nem tartozik rá, mégis részese lesz valamiképpen. Mi "civilizált" emberek úgy növünk fel, hogy gyerekkorban titkolt információként jutunk a szexualitással kapcsolatos ismeretekhez, aminek következtében ez a titkolódzás összekapcsolódik a helytelen, elítélendő megítélés alá eső egyéb tevékenységekkel, és szinte ugyanabba a kategóriába sorolódik. Ráadásul, mivel ezt csak a felnőttek művelhetik, ezért a gyerek-felnőtt állapotot ez megkülönbözteti egymástól és bizony a felnőttkorba való átlépéskor, amikor a "gyerek" kezdi érezni a maga testiségét is, akkor szembesül azzal, hogy amit neki időnként még talán tiltottak is, azt a felnőttek előszeretettel művelik.

Kedves kérdező, nyugodtan kérd meg anyádat, hogy halkabban szeressék egymást.

2016. júl. 14. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!