Beszéljek anyukámmal arról hogy gyakran. Hallom őket?
Figyelt kérdés
Nemsokára új szobám lesz.A szüleimet kb 1 éve szoktam hallani hogy szexelnek,de egy tőlük távol eső szobám volt,most viszont lesz egy kisebb házátalakítás,és én a mellettük lévő szobát kapom,nagyon félek,hogy még többször fogom hallani,mert nagyon szeretem őket,és örülök hogy boldogok,de nagyon rossz hallani:(Szerintetek beszéljek erről velük?Vagy hagyjam?De nagyon fáj(nem tudom miért) már többször sírtam is miatta...Légyszi ne írjátok hogy szerezzek egy pasit és mi is csináljuk,meg hogy ne hisztizzek örüljek hogy boldogok,mert én örülök,de rosszul esik.Szóval mondjam el anyumnak hogy ettől félek?
Teljesen érthető, hogy ez zavar. Nyugodtan szólj anyukádnak, hogy halkabban csinálják.
2016. júl. 14. 14:57
2/27 anonim válasza:
Ülj le velük, mondd el, hogy örülsz az új szobádnak, de szeretnéd megkérni őket, hogy halkabbak legyenek esténként, mert elég kellemetlenül áthallani a mostaniba is.. úgy elpirulnak, hogy többet nem fognak zavarni! ;)
2016. júl. 14. 14:57
3/27 anonim válasza:
Ebben mi esik neked rosszul? Szerinted Te hogy lettél? :)
Egyébként nincs semmi abb, ha szépen leülsz és elmondod nekik, hogy hallottad őket és ez neked nem annyira kellemes és oldjátok meg közösen.
Nem hiszem, hogy a szüleid ezért a fejedet vennék, az is lehet, hogy mivel távoli szobád volt,így eszükbe sem jutott, hogy hallhatod őket.
Szóból ért az ember :)
2016. júl. 14. 14:59
4/27 anonim válasza:
Állj elé, és mondd meg, hogy 'anya, ha van rá lehetőség, én inkább úgy szeretném a szobámat, hogy a tiétektől távolabb legyen, hogy ne halljalak titeket'
2016. júl. 14. 15:00
5/27 anonim válasza:
e miatt sírni? jesszusom
Egyszerű fogsz egy fülest és zenét hallgatsz addig vagy tévézel és sírni azért mert szeretkezni mernek hát ez kész:D A felnövés első része, nem pityeregsz és üldögélsz egyedül a szobában hanem leültök egy nap és elmondod finoman hogy ez zavar és közösen oldjátok meg
Bár én nem szólnék bele, hisz előttem is élvezték az életet és most csak azért mert vagyok visszafogottan csöndben szeretkezzenek? Ha nem tart sokáig és nem állandóan csinálják akkor addig elfoglalnám magam és max pirulnék
2016. júl. 14. 15:03
6/27 anonim válasza:
Engem is zavarna, füles vagy füfdugó, kapcsolj zenét, filmet.
2016. júl. 14. 15:04
7/27 anonim válasza:
Most komolyan inkább foglalja el magát valamivel? Szerintem ha zavar szólj nekik, biztosan tudják halkabban is csinálni. Szerintem nem túlzás a sírás. 'Már annyira odaszólnál nekik, de nem visz rá a lélek, mert jól érzik magukat, ezzel meg elrontanád.' Ezért sírsz? Mert érthető szerintem. Szóval szerintem beszéld meg velük. 1 éve már ezt hallgatod. :)
2016. júl. 14. 15:11
8/27 anonim válasza:
Nekem is volt részem egy ilyen esetben még régebben....de tok fura érzés volt...ajanlom a fejhallgatot
2016. júl. 14. 15:12
9/27 anonim válasza:
Kérd meg őket, hogy a felújítás során a két szoba közé tegyenek be hangszigetelést. Meg fogják kérdezni, hogy miért, mondd meg, hogy zavarnak az éjszaka tőlük átjövő hangok.
2016. júl. 14. 15:26
10/27 anonim válasza:
És akkor mi van ? Néha én is hallom őket, de nem hat meg. Tudom, hogy én is így születtem. Inkább örülök, hogy még mindig szeretik egymást. És nem verekednek vagy elválnak. Mondjuk én olyan nevelést kaptam, hogy a szexualitás nem szégyen, hanem természetes dolog. Nem katolikusok vagyunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!