Milyen a kapcsolatod az apáddal? 17/F
Apuval semmiről nem lehet 2-3 percnél hosszabb ideig beszélgetni, mert mindenből a politikához lyukad ki. Iszonyat. Ha valamit nem szidok, akkor birka vagyok, ha esetleg valami pozitív momentum akadna, akkor agymosott, ha nem lázadok a kormány ellen,akkor agymosott birka, kitenyésztett Fidesz ivadék.
Nem nagyon szeretek vele egy légtérben lenni, mert csak akkor van béke, ha neki van igaza.
Kulfoldon dolgozik, hetvegente jar haza, jonak, se rossznak se mondanam. Keveset beszelgetunk. Indulatos, veszekedos, mindig neki van igaza, ha iszik akkor jobb ha elbujok, sokat karomkodik, panaszkodos, irigy, semminek sem tud orulni, neki soha semmi sem eleg.. Szegyenlem sokszor baratom elott es inkabb nem hivom at, ha itthon van.
18/L
Nehéz vele. Csak neki lehet igaza és gyakran eszméletlen bunkó tud lenni minden különösebb ok nélkül, ha meg nem neki van igaza, akkor megsértődik. Mások előtt teszi az agyát kedves, de egymás közt ordít, lecsesz minden hülyeségért én meg nem veszem komolyan ilyenkor, mert nem lehet máshogy kezelni.
Már elköltöztem, nem beszélek vele mindennap, mert állandóan a munkájáról beszél, magától eszébe se jutna keresni, ha én nem keresném. Durván tudunk veszekedni, mert nem bírom elviselni a hülyeségeit hiába az apám, ráadásul állandóan sajnáltatja magát, mert 56 éves és hogy neki már mindegy...
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!