Milyen a kapcsolatod apáddal?
Ezalatt azt értem, miket szoktatok csinálni, sokat beszélgetni, mikről beszélgetni egymással?
Kort és nemet is írjatok, kiváncsi vagyok, sajnos nekem nem túl rózsás:(15f
Nagyon jó:D:D
Olyan fa viccei vannak,hogy az már fáj de azért röhögök:)
Jókat tudok vele beszélgetni.Komoly és még hülye témáról is.
Háát..Vele jó vásárolni:)..Meg mekibe szeretek vele menni és vele jó embereket megnézni és aztán ugymond "kibeszélni".
De ezt ugy érsd hogy mondjuk ülünk a Mekibe és elöttünk elmegy egy csaj/pasi és én megkérdezem hogy szerinted jól néz ki?Vagy, hogy szerinted milyen lehet a személyisége?:))
Amugy az nem jó hír, hogy nem vagy túl jóba az apukáddal:(
13/l
jó, most, hogy felnőttem. Sokszor támogat, nevetünk, beszélgetünk az élet nagy dolgairól. Tudom, hogy bármit megtenne értem. ÉS bár néha ő is téved nagyon szeretem, mert tudom a legjobbat akarja...
2o-L
Rossz:szinte csak a legfontosabbat beszélgetem vele,illetve amikor hozzámszól,én visszaszólok.De tisztelettel bánok vele!Oka viszont megvan annak,hogy rossz a kapcsolatom vele:alkoholista.Van,amikor nagyon keveset,van,amikor többet,van,amikor rengeteget iszik.Most szerencsére az a korszak van,amikor nagyon keveset iszik,a nyugdíjazásakor(márciusban-áprilisban-júniusban-júliusban is még) nagyon sokat ivott,mert unta a semmittevést.Aztán egyre többször járt árt mamámhoz(aki az anyósa neki),hogy meglátogassa,segítsen neki a dolgokban-nyolcvan éves a mama*és nagyon szeretjük*!
De a kapcsolatom azóta talán 1 fokkal jobb vele.10-es skálán 3-asra értékelném(de csak női büszkeségből) a kapcsolatot,viszont,ha igazándiból akarnám értékelni,szívből 4-esre értékelném.Ez sem jó,ennek is meg van az oka:többször bántott lelkileg,néha testileg is(férfi lányt ver?szakadjon le a keze! felfogású vagyok).
De egy TANÁCS neked:ez még javulni fog nagyobb korodra,ha tudod,hogy nem akarsz neki megfelelni!És ne akarj neki megfelelni!:D
15/L
Rossz. Sosem beszélünk, de szó szerint sosem. Köszönünk, ennyi. De igazából nem érdekel, mindig ez volt, hozzászoktam.
17L
Nem létező, mert meghalt, de néha beszélek hozzá. Segít ha nagyon hiányzik..
Viszont ez az 512kb/secen nagyot röhögtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!